2013. január 5., szombat

100.rész

                                   ~ Lisa Hemstwort ~

- Még egyszer, nagyon sajnálom. – öleltem magamhoz szorosan Rita-t.
- Mondtam, hogy nem haragszom Lisa. Inkább csak örülök, hogy Benito nem csalt meg. – szorított meg erősen a vörös hajú lány.
- Akkor is rosszul érzem magam. – húzódtam el, majd Benito-t is megöleltem.
- Csak.. ha ezután el kell játszani, hogy a pasid vagyok, akkor előtte szólj nekünk, jó? – nevetett.
- Nem kell. – sütöttem le szégyenlősen a szemem.
- Legyél jó, szupersztár. Majd még beszélünk. – puszilt meg, aztán mindketten távoztak az ajtón. Azt becsuktam magam után, egy nagy levegőt vettem, és visszasétáltam a nappaliba, ahol a többieket hagytam. Mindenki mosolyogva nézett rám, ami eléggé zavarba ejtő volt. Még nem tudtunk beszélnünk így sok szemközt, mivel Benitóék itt maradtak, hogy tisztázzuk ezt az egészet. A fotósokat valahogy sikerült elküldeni, de a Tv már az egészet leadta, az internet pedig „Hisa”-tól volt hangos. Lehuppantam Harry mellé, mivel csak ott volt üres hely, és a többiekre néztem. Mindenki engem bámult, ijesztően mosolyogva, amit egy ideig tűrtem, de aztán elvörösödtem és muszáj volt lehajtanom a fejem.
- Ne nézzetek már így rám. – motyogtam mosolyogva.
- De olyan édes vagy. – vágta rá Niall, ezáltal engem még jobban zavarba ejtve. Sóhajtva dőltem hátra, de csak nem lett jobb.
- Inkább mondjátok. Mit szeretnétek hallani?
- Amit érzel. Gyerünk Lisa, tiéd a színpad. – hajolt meg előttem Lou.
- Hülye. – nevettem. – Szóval, amit érzek? – húztam fel a lábaim törökülésbe. Megköszörültem a torkom, és rájuk néztem. – Sajnálom, hogy ekkora szemét, hazug köcsög voltam. Ha hiszitek, ha nem, nagyon sokszor majdnem elmondtam, hogy ez az egész csak kamu, de aztán jött Cammy. Hát.. ideges voltam, ezért nem mondtam semmit. De..én nagyon sajnálom. Tényleg szörnyű vagyok, és elég rosszul is érzem magam miatta. És remélem, hogy hamar meg fogtok bocsátani. – szorongattam a kezem, majd egy előrebukott hajtincset a fülem mögé túrtam.
- Miért játszottad el, hogy foglalt vagy? Ezt még úgy sem hallottuk. A bulin történt valami, odáig tiszta. – simogatta állát Louis.
- Aj, muszáj elmesélnem? – rágcsáltam idegesen alsó ajkam.
- Igen, muszáj. – felelt határozottan Ariana. – Most már mindent tudni akarok.
- Oké. – emeltem fel védekezésképen a kezem. – Harry odajött hozzám táncolni. – mutattam a szinte ragyogó srácra. Úgy ült ott mellettem, mint aki most tudta meg, hogy a kedvenc telefonját kapja karácsonyra. – Aztán.. – húztam el, és tudtam, hogy ha eddig piros voltam, most vörös leszek – meg akart csókolni. – fixíroztam egy pontot a földön. – Bepánikoltam, nem akartam, ezért azt hazudtam, hogy Benito-val járok. Utána.. el akartam mondani, hogy ez nem így van, de Harry összejött Cammy-vel. Az hozzám vágta a távirányítót, megtéptem, és innentől kezdve már jobbnak láttam, ha semmit nem mondok. De egyik nap találkoztam Benito-val 3 év után először. Örültünk egymásnak, beszélgettünk, csak hát azt nem vettük észre, hogy fotóznak minket. A többit már tudjátok.
- Akkor azért nem akartad, hogy Harry megcsókoljon, mert..? – vonta fel huncutul mosolyogva a szemöldökét Perrie.
- Mert.. – néztem rózsaszín zoknimat. Szerintem úgy festhettem, mint egy óvodás kislány, aki éppen most vallja be, hogy a bokorban szájon puszilta a csoporttársa. – Szeretem. – motyogtam.
- Nem hallom, mit mondtál? – játszott velem Louis. Mindenki felnevetett.
- Szeretem. – vágtam rá normál hangnemben.
- Még mindig nem.. Lisa, beszélj már érthetően. – kiabált rám viccesen.
- Szeretem! – kiáltottam egy nagyot. – Na most már hallottad? – tettem keresztbe a kezeimet melleim előtt.
- Ezt szerintem még a halláskárosult nénikém is meghallotta. – vigyorgott.
- Akkor ti most megint.. – nem tudta Zayn befejezni a kérdését, mert megcsörrent a telefonom. Gyorsan vettem fel, meg se nézve ki az.
- Szia. – köszöntem.
- Gratulálok, kincsem!
- Anya? – nevettem értetlenül. – Mihez is gratulálsz?
- Láttalak a Tv-ben. – szinte láttam magam előtt, ahogy a szemöldökét húzogatja.
- Ne kezd már te is. – morogtam durcásan, és felálltam, hogy elmenjek, de Louis rákiáltott Harryre, hogy ne engedjen elmenni, ezért göndörke a derekamnál fogva az ölébe ültetett. Úgy éreztem magam, mint egy 15 éves lány, aki elpirul ha a szeretett fiú hozzáér. Már ettől a gesztustól zavarba jöttem.
- Most miért? Olyan cukik voltatok. Bár.. elég nagyot estél. Jól vagy?
- Igen anya, jól vagyok. – nevettem fel kínomban, amin a körülöttem lévők nagyon jót szórakoztak.
- És Harry még mindig jól csókol? – kiáltott bele apa a telefonba. Niall-el az élen mindenki hangosan felröhögött.
- Na jó, szerintem hagyjuk ezt a beszélgetést. – duzzogtam.
- Tudod, hogy szeretünk. És minél előbb szeretnénk már a Styles gyerekkel találkozni.
- Én is szeretlek apa. – túrtam hátra a hajam.
- Puszilunk mindenkit! – búcsúzott még anya. Miután kinyomtam, egy hangosat fújtattam.
- Meddig fogom ezt hallgatni?
- Egy darabig még biztosan. – vágta rá Matt. Édes, nem? – Viszont mi megyünk fiatalok. Lisa, téged még ma hívlak. Aztán az ágyat nem szétszedni Harry-vel. – kacsintott.
- Majd vigyázunk. – vágta rá göndörke.
- Menjetek ti a picsába. – nevettem, aztán kiugrottam Harry öléből, nyomtam egy cuppanós puszit Brooks arcára, majd felfutottam a szobámba, és az ágyamra ugrottam, a fejemet a párnába nyomva. Iszonyatosan boldog voltam. Az oka pedig nem volt más, mint Harry. Ismét az enyém. Bár, erről még nem beszéltünk. A csók pillanatát tekertem vissza magamban, mikor az ajtómon kopogtak. – Gyere. – mondtam. Meglepett, mikor Cammy sétált be a szobámba. A többiek a háta mögött rám mosolyogtak, biztos voltam benne, hogy hallgatózni fognak. – Hát te? – meglepően kedves voltam vele.
- Leülhetek? – mutatott az ágyamra.
- Aha. – húzódtam arrébb.
- Beszélni szeretnék veled. Szerintem nem fogsz meglepődni.. Harry-ről. – bólintottam egyet, jelezve hogy hallgatom. – Tisztában voltam azzal, hogy nem azért van velem, mert szeret. Én se azért voltam vele.. csak a volt pasimat akartam féltékennyé tenni.
- Akkor te is olyan hülye vagy mint én. – mindketten felnevettünk.
- Igen, úgy néz ki. Figyelj, én sajnálom, hogy hozzád vágtam a távirányítót.
- Én meg sajnálom, hogy megtéptelek. – grimaszoltam zavartan.
- Ti most együtt vagytok akkor?
- Nem tudom. Négyszemközt még nem beszéltünk.
- Biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül fogtok. Csak ennyit akartam, minden jót neked, Lisa. – ölelt meg óvatosan.
- Neked is, Cammy. Egész normális csaj vagy.
- Köszi. – nevetett, majd eltűnt az ajtóban.
Még nagyobb boldogsággal dőltem hátra az ágyon, a párnát a fejemre téve. Ismét nyílt az ajtó, és valahogy sejtettem, hogy ki jöhetett be. A szívem gyorsabban kezdett verni, ahogy az illető hangos kattanással bezárt minket ide, aztán felém kezdett lépkedni. Az ágy besüppedt mellettem, majd a „titokzatos valaki” a csípőmre ült.
- Akkor kibékültetek Cammy-vel? – hajolt a fülemhez. Beleborzongtam, ahogy lehelete csiklandozta a nyakamat. Levette rólam a párnát, és a szoba egyik sarkába dobta. Szemei gyönyörűen csillogtak, száján pedig egy győztes mosoly terült szét.
- Nagyon úgy néz ki. – söpörtem ki a hajam a szememből.
- Mi lesz velünk? – hajolt közelebb. Légzésem akaratom ellenére is felgyorsult.
- Fogalmam sincs, Harry. Magamat hazudtolnám meg, ha most.. – nem fejeztem be, mert tudtam, hogy tudja a lényeget.
- 3 éve azt mondtad, hogy ebben az életben mi már nem lehetünk egy pár.
- Pontosan. – húztam el a szám. Még közelebb hajolt, ajka szinte már súrolta az enyémet.
- De Lisa.. ez már egy új élet. Te is megváltoztál, és én is. Minden más, semmi sem ugyanaz.
- Miben változtál meg? – kuncogtam.
- Jobban csókolok. – piszézett orrunkkal.
- Nem mondod? – kacérkodtam vele. Válasz helyett csak ajkait lágyan az enyémre nyomta. Belülről ismét felrobbantam, csak most nem az idegtől, hanem a megvadult pillangóimtól. Kezem automatikusan hajába vándorolt, mire ő óvatosan alsó ajkamba harapott. Nyelve amint megkapta a bejutást, enyémet keringőre hívta, ezáltal engem még jobban az őrületbe kergetve. Imádtam, amit csinál. Miután a levegőnk elfogyott, az állam vonalát halmozta el apró puszikkal, és a nyakam felé haladt.
- Ne csináld ezt. – nyöszörögtem. Harry egy büszke mosollyal kitámasztotta magát, és nyomott a számra egy puszit.
- Legyél a barátnőm, Lisa. – bámult szemeimbe. – Kezdjük elölről. Csak most utoljára. Ígérem, nem fogom elbaszni. – még így is annyira szexi volt. A haja rakoncátlanul össze - vissza állt, nagy keze a derekamon pihent, és kérlelően nézett rám. Egy nagy lendülettel fordítottam a helyzetünkön, így én kerültem az ő derekára.
- Utoljára. – suttogtam szájába, majd megcsókoltam. Nem sokáig voltam felül, ismét maga alá gyűrt, és a pólómat kezdte felhúzni rajtam.
- Nem csak a csóktechnikám fejlődött. – harapta meg a nyakam, mire kis híján a fülébe nyögtem.
- Kíváncsian várom a teljesítményed, Styles. – ragadtam meg felsőjét, és szinte letéptem róla.

                                       ~ 2 hét múlva ~

Mint az utóbbi napokban mindig, most is reggeltől estig a Madison Square Garden-ben voltam, és folyamatosan próbáltam, mivel holnap lesz a koncert. New York nagyon szép, csak kár, hogy nincs időm szétnézni, mert ki sem látszok a sok feladatból. Ennek ellenére nem búslakodok, hiszen az életem végre a helyes vágányra terelődött. Harry-vel a kapcsolatunk halálbiztos, ugyanúgy, ahogy a többiekkel is. Senki nem haragszik rám, amiért elképesztően hálás vagyok. Tanultam a hibámból, soha többet nem szabad hazudnom.
- És ennyi! – beszélt Matt a megafonba. – Gyertek ide! – intett nekünk. Leültünk a színpadra, és úgy vártuk, hogy menedzserem ideérjen hozzánk. A One Direction-ös srácok a nézőtérről figyeltek minket, barátnőikkel az oldalukon. – Fantasztikus volt, gyerekek. Holnap is ezt a teljesítményt szeretném látni, és akkor nem lesz semmi baj. Értve?
- Aha. – motyogtam fáradtan. 80 percig folyamatosan énekelnem és táncolnom kell. Kimerítő, de megéri.
- Jól van srácok. Öltözzetek át, aztán mindenki mehet a dolgára. – csapta össze a kezeit. Joshua segítségével felálltam, és elvonszoltam magam az öltözőig. Ott a melegítőt lecseréltem a mini ruhámra, újrafontam a hajam, a sminkemet is kijavítottam, majd leoltottam a lámpát, és kisétáltam a folyosóra. Mindenkitől elköszöntem, de ahelyett hogy a szállodába indultam volna, visszamentem a színpadra. Egy lélek sem volt már itt, a lámpákat is leoltották. A táskámat és a vizet letettem a sarokba, majd középre sétáltam. Szépen lassan végigvezettem a tekintetem a nagy csarnokon. Rengeteg szék, és ez holnap mind dugig lesz. Ennyi ember csak miattam fog eljönni ide. Már látom magam előtt, ahogy a telefonok és kamerák világítanak, a számaimat pedig teli torokból éneklik velem. Kiszáradt a torkom, és nagyokat kellett pislognom, hogy ne sírjam el magam. Lágy szellő csapta meg a hátam, majd két kéz fonódott a derekam köré. Nagyon jól tudtam, hogy ki van mögöttem. Göndör fürtjei csiklandozták a nyakamat.
- Jól vagy? – suttogott, aztán egy lágy csókot lehelt a vállamra.
- Félek. – motyogtam vissza, és kezeimet az övére raktam, fejemet pedig vállára döntöttem.
- Mi is féltünk, mielőtt erre a színpadra álltunk. Félni is fogsz egészen addig, míg rád nem talál a reflektorfény. Ahogy a sok kisírt szempárral találkozol minden kétséged szerte fog foszlani, és az a 80 perc 8 percnek fog tűnni. Ezt a csarnokot holnap a te rajongóid fogják megtölteni. Nincs okod az aggodalomra. – jól esett, hogy ennyire hisz bennem. Megfogta a kezem, és óvatosan megpörgetett, majd magához húzva megölelt. – Minden rendben lesz, kicsim.
- Köszönöm. – támasztottam állam a mellkasának, és úgy néztem fel zöld szemeibe.
- Szeretlek. – suttogta számba, majd óvatosan megcsókolt. Még mindig nem értem, hogyan bírtam ki 3 évet Nélküle. Egy finom szájra puszi után összekulcsolta a kezünket, felvette a cuccomat a földről, majd elindultunk kifelé. Rengeteg fotóssal találkoztunk, de nem nagyon izgatott. Csak önfeledten mosolyogtam, és válaszolgattam a normális kérdésekre, pont úgy ahogy Harry is. Beültünk a Range Rover-be, majd Hazza gázt adott. Nem beszélgettünk; én bambultam az utcán sétáló embereket, Ő pedig az utat nézte. Nem volt messze a szálloda, ezért 10 perc múlva már a liftben álltunk, szintén összefonódva. A lakosztályba beérve elmentem lezuhanyozni, míg Harry átsétált a szomszédos szobába a többiekhez. Miután megtörölköztem, magamra kaptam egy szürke, Batman-es pólót és egy citromsárga rövidnadrágot, felkötöttem a hajam, aztán én is átmentem a szomszédos lakosztályba.


 A nappaliban ültek a nagy kanapén, egymáson elterülve. Csak egy hiányzó láncszem volt, méghozzá Niall, aki elképzeléseim szerint a konyhában fosztotta ki éppen a hűtőt.
- Fáradtnak tűnsz. – mért végig Zayn.
- Az is vagyok. – akartam leülni Harry mellé, de ő az ölébe húzott. Fejem a vállára döntöttem, és összekulcsolt kezünket tanulmányoztam.
- Izgulsz? – mosolygott megértően Perrie.
- Nagyon. – szívtam be alsó ajkam.
- Minden rendben lesz. – lépett elő mögülem Niall a száját törölgetve. Megmondtam, vagy megmondtam?! Nem válaszoltam, így beállt közénk a csend, amit végül a hangos ajtócsapódás tört meg. Matt sétált be közénk.
- Üdvözlünk köreinkben. – motyogott diplomatikusan Louis, mire Eleanor nevetve a vállába fúrta a fejét.
- Köszönöm Louis. – röhögött Matt. – Látom nagyon punnyadtok.
- 8 napja ugrálok folyamatosan. Jóhogy punnyadok. – egyenesedtem fel.
- De holnapra energiát kell gyűjtened, holnap kell a legjobbnak lenned.
- Tudom. – túrtam hátra a hajam.
- Éppen ezért foglaltam le nektek egy hajót.
- Ne már, tényleg? – lett izgatott Danielle.
- Igen. Ott vacsoráztok egyet, és megnézhetitek New Yorkot este.
- Úúúú, de imádlak. – ugrott Niall Matt nyakába. Gondolom nem annak örült ennyire, hogy hajókázhat.
- Hányra kell mennünk, és hova? – kérdezte Ariana.
- 8 órára legyetek a hallban. Brooks fog titeket kivinni a kikötőre. – mosolygott. – Remélem 4 óra elég lesz, hogy elkészüljetek. – egyszerre néztünk rá Zayn-re, aki szégyenlősen elbújt Perrie mögött. – Akkor 8 óra. Sziasztok, fiatalok. – tűnt el.
- Mit csináljunk még 4 óráig? – nézett végig rajtunk Liam.
- Én alszok egyet. – álltam fel.
- Ez jó ötlet. – helyeselt Niall. Mindenki elvonult a saját szobájába, hogy csendes pihenőt tartson. Ruhástól zuhantam be az ágyba, megvártam míg Harry is befészkeli magát, majd hozzábújtam, és egyenletes szuszogását hallgatva hamar álomba merültem.

                                                  *~*~*

- Ébredj, kicsim. – éreztem meg puha ajkait a homlokomon. Nyöszörögve nyitottam ki a szemem, majd nyújtózkodtam egyet, így gerincemet végigroppantva.
- Mennyi az idő? – fészkeltem magam Harry ölébe.
- Fél7. Nem volt szívem hamarabb felébreszteni téged. Ugye nem baj? – meresztette rám hatalmas szemeit.
- Dehogy baj. – pusziltam szájon. – Tudod már mit veszel fel?
- Ezt. – bökött az ágy végében előkészített ruhájára. Erre az előre kiválasztásra szerintem én kapattam rá még anno. Egy utolsó csók után a bőröndömhöz sétáltam, hogy valami ruhát keressek magamnak, ami nem túl elegáns, de nem is túl utcai. Miután megtaláltam a megfelelő darabot, bevonultam a fürdőbe, megmostam a hajam, letusoltam, megszárítottam loknis fürtjeimet, magamra vettem a halvány rózsaszín ruhát, hozzá a kiegészítőket, és az elől nyitott, masnis, szintén rózsaszín magassarkúmat. A sminkkel nem szenvedtem sokat, csak egyszerűen kihúztam a szemem, és átpödörtem a szempilláimat a spirállal. Egy kis halvány rúzs, parfüm, és készen is voltam. Mikor kiléptem a szobába, Harry már a nyakkendőjét igazgatta, és még utoljára megrázta a haját, mely így tökéletesen beállt.




- Mehetünk? – nyújtottam felém a kezét. Csak bólintottam, megvártam míg összekulcsolja ujjainkat, majd leoltottam a lámpát, és kiléptünk a folyosóra. A hallban már ott voltak a többiek is, látszólag minket vártak. Alig hogy elkezdtem beszélgetni Ariana-val, megjelent Brooks, így kisétáltunk, és beültünk a limuzinba. Louis kibontott egy pezsgőt, majd a holnapi nap sikerére koccintottunk egyet. A kikötőnél rengeteg fotós várt minket, bár fogalmam sincs honnan tudták, hogy itt leszünk. Egy ismeretlen pasi segítségével felszálltunk a hajóra, majd elfoglaltuk a helyünket a fedett teremben. Hangulatos volt minden. Égők lógtak a plafonról lefele, a csillárban halványkék villanykörték voltak, így pont annyi világosságot adtak, hogy lássuk amit eszünk, és egymás arcát. Az első 5 percben Louis majdnem felgyújtotta a terítőt, mert hülyéskedett a gyertyával, és az kiesett a kezéből. Annyi kaját hoztak ki nekünk, hogy csak ettünk, és ettünk, de 20 perc múlva már nem emlékeztem rá, hogy mi volt az első, amit megkóstoltam. Nagyon sokat beszélgettünk, nevettünk, hülyéskedtünk. Az egész annyira tökéletes volt. Miután mindent elpusztítottunk, kisétáltunk a hajó orrához. A fiúk tinédzsereket megszégyenítő bolondsággal ugrándoztak, ráadásul a lányok is velük tartottak egy kis idő után. Én csak ott álltam az ajtótól pár méterre, és néztem őket, ahogy a fényeket mutogatják egymásnak. A szellő lágyan fújta a hajamat, a friss levegő megtöltötte a tüdőmet.
- Milyen szép. – lépett mellém Zayn, egy szál cigivel a kezében.
- Az. – helyeseltem elragadtatva. – Nem félsz, hogy meglátnak? – kérdeztem, mikor Zayn meggyújtotta a cigarettát, és egy nagyot szívott belőle.
- Úgyis tudják, hogy dohányzom. Nem lesz belőle nagy botrány. – engedte ki a füstöt az orrán és a száján. – Nem kérsz? – tartotta felém. Szétnéztem, és bár nem láttam semmit, tudtam, hogy figyelnek minket.
- Takarj. – vettem ki a kezéből. Bőrdzsekije mögé bújtam, letüdőztem a füstöt, egy kicsit bent tartottam, majd kifújtam. – Köszi. – adtam vissza neki. Csak bólintott, aztán nekidőlt az ajtónak, és engem kezdett el nézni. – Mi az? – mosolyogtam zavartan.
- Örülök, hogy minden a régi, Bella. – tette a hamutálba a csikket.
- Én is, Malik. – bámultam barna szemeibe, majd engedtem, hogy óvatosan magához húzva szorosan megöleljen.
- Soha többet nem akarlak elveszíteni. – suttogta a hajamba. – Szörnyű volt ez a 3 év nélküled.
- Nem hagylak itt többet, Malik. Soha. – pusziltam meg arcát. Pár percig még öleltük egymást, aztán elhúzódtam. – Nem is láttam még a tetoválásodat.
- Melyiket? – nevetett. Jogos, hiszen sok van neki.
- Amit miattam csináltattál. – tisztában volt vele, hogy ezt akarom látni. Feltűrte a dzsekije ujját, majd engedte, hogy megfogjam a csuklóját. A végtelen jel pont ott volt neki, ahol nekem is a karkötő.
- Ha vége lesz ennek az egész felhajtásnak, az első dolgom az lesz, hogy én is csináltatok magamnak egy ugyanilyet. – néztem rá. Nem szólt semmit, de láttam szemében a törődést, és azt, hogy hálás nekem.
- Rose, ne! Ne ugorj a jeges vízbe. Megmentelek édes szívem! – hallottam Louis kiabálását, mire mindketten a hang irányába fordultunk. Pár pillanat múlva már a könnyeimet törölgetve nevettem a többiekkel együtt, ugyanis Harry és Louis Titanicot játszottak. Louis volt Jack, Harry pedig Rose. Két őrült.
Hajnali 1 órára értünk haza. Megköszöntük Brooks-nak a fuvart, és felhívtuk Matt-et, hogy helyzetjelentést adjunk, miszerint a hajót nem süllyesztettük el, és nem is gyújtottuk fel, aztán mindenki a saját szobájába vonult. Ismét Harry karjai között nyomott el az álom.

                                             ~ másnap ~

Reggel 7 órakor, ismétlem.. 7 órakor kipattant a szemem. Liftező gyomorral ültem fel, azt hittem mindjárt a saját ölembe hányok. A szívem gyorsan dobogott, remegtem, és ki volt hűlve a kezem. Nem, ez nem betegség, ez a lámpaláz. Harry jóízűen szuszogott mellettem, ezért nem volt szívem felébreszteni. Előkészítettem egy melegítőt a bőröndömből, azt gyorsan magamra vettem, fogat mostam, felkötöttem a hajam, előkerestem a fülesemet, és elmentem futni. Nem egoizmusból, de a saját számaimat hallgattam miközben futottam, és énekeltem magamban. Hiába mondogattam, hogy nem félek, ez nagyon nem így volt. Féltem.. rettenetesen. Miután már levegőt alig kaptam, leültem egy padra, és felnéztem Twitterre. Rengetegen írtak nekem hogy itt lesznek, és már nagyon várják, nem bírtak az este aludni, stb. A rajongók nagy része azt hiszi, hogy a sztárok nem félnek a fellépés előtt, pedig dehogynem. Sőt.. még jobban mint a rajongók. Nem nekik kell egy egész csarnoknyi embernek megfelelni, hanem nekem. A nap már az égen volt, és kezdett melegedni a levegő, ezért visszaindultam. Gond nélkül megérkeztem a szállodához, a lépcsőn nagy nehezen felvonszoltam magam, majd lihegve nyitottam be a szobánk ajtaján. Majdnem hangosan felnevettem a látványon, ahogy Harry aludt. A lába a párnán volt, a feje pedig az ágy végénél lógott lefele. El sem tudom képzelni, hogyan kerülhetett ilyen pozícióba.. Letusoltam, felvettem egy virágos mini ruhát, majd kiszedtem a bőröndömből a laptopomat, és bekapcsoltam. Csináltam Harryről egy képet, majd feltöltöttem Twiterre. „Jó reggelt New York. Izgulok az este miatt, és egyben nagyon várom. @Louis_Tomlinson Te is ilyen pozícióban vagy, mint Rose? Tegnap kicsit sok volt a Titanic fiúk.:) Egy picit még böngésztem a világhálón, és jókat nevettem a directionereken, akik tettek arról, hogy az alvó Harry már trendbe is kerüljön. 9 óra volt, de még mindig semmi mozgás, én pedig untam a fejem. Vagyis.. kellett volna valaki, aki leköti a figyelmemet, ezért hirtelen elhatározás következtében kerestem egy New York térképet a neten, megnéztem hol vannak a legjobb tetováló szalonok, majd mikor megtaláltam a számomra tökéleteset, felhívtam Brooks-ot, hogy jöjjön értem. Nem írtam üzenetet Harry-nek, mivel ha felkelt úgyis hívni fog. Nem kellett sokat kocsikáznunk, hamar az üzlethez értünk. A velem egykorú srác nagy mosollyal készítette el a legújabb tetoválásomat, közben sokat beszélgettünk, és megtudtam, hogy az esti koncerten a húga is ott lesz. Aláírtam neki egy papírt, csináltunk egy közös képet, majd boldogan távoztam, testőrömmel az oldalamon. A liftben voltunk, mikor megcsörrent a telefonom.
- Mindjárt a szobában vagyok. – szóltam bele, aztán le is tettem. Mindenki a mi kis „rezidenciánkban” volt, és mikor megláttak aggódva mértek végig.
- Hol voltál? – nyomott egy gyors csókot Harry a számra.
- Hát.. reggel 7-től 8-ig futottam, aztán mikor visszajöttem unatkoztam, ezért csináltattam egy tetoválást. – néztem a mondat végére Zayn-re, aki azonnal felpattant, és a csuklómat kezdte vizslatni csillogó szemekkel.

                                                  *~*~*

- 5 perc és ott vagyunk! – tette le Matt a telefont. 6 óra volt, én pedig a többiekkel ücsörögtem a hallban, arra várva, hogy Brooks-ék megérkezzenek, és vigyenek minket a Madison Square Garden-hez. Vagyis.. a többiek ültek, én meg álltam, és a lábammal doboltam, hogy valamivel lekössem a figyelmemet. Az út most gyorsabban eltelt, mint szokott, hamar megérkeztünk. A fotósokon át beverekedtük magunkat, majd az öltözők felé kezdtünk sétálni. Az csapatomból mindenki itt volt. A statiszták már a hangpróbát csinálták, a táncosok a koreográfiát gyakorolták, Bob és Dottie pedig csak arra vártak, hogy végre kezelésbe vehessenek. A többiek nem jöhettek be velem, ezért egy gyors csókot váltottam Harry-vel, mindenkit megöleltem, majd bementem az öltözőbe.
- Szia, nagylány. – ölelt meg Dottie.
- Hogy vagy édesem? – puszilt meg Bob.
- Izgulok. – nyögtem ki.
- Ez természetes, de nehogy rosszul legyél itt nekem.
- Remélem, nem lesz baj. – rágcsáltam alsó ajkam belsejét.
- Na gyere csajszi, vedd fel a ruhádat. – adott Bob a kezembe egy fekete zsákkal letakart, vállfára akasztott ruhát.
- Nem korai? A koncert fél9 kor kezdődik. – vontam fel a szemöldököm.
- De mire megcsinálom a hajad és kisminkellek, az fél8. Aztán még be kell énekelned. – terelt a függönnyel eltakart részhez Dottie. Egy nagy sóhajtással szinte letéptem a zsákot a ruháról. Kettő is volt rajta.
- Melyiket kell felvennem? – kiabáltam ki.
- A ruhát, az az első. Aztán félidőben csere lesz. – magyarázott Bob. Félidő?
- Bob, ez nem egy focimeccs. – nevettem.
- Ne szemtelenkedj. – morgott, amin szintén jót szórakoztam. Levetkőztem, felvettem egy fekete melltartót, és egy szintén fekete tangát, majd óvatosan magamra húztam a fekete-türkizkék, csipkés ruhát. Gyönyörű volt, egyszerűen imádtam. Amint rajtam volt, kiléptem.
- Csüccs ide. – húzta ki a kerekes széket Dottie. Követtem az utasítást, beültem a nagy tükör elé. Maga felé fordított, és elkezdte a munkát. Tényleg sokáig ültem ott, mire a sminkem készen lett. A szín ugyanaz volt, mint a ruhámnál. A hajamat megfésülte, majd hajfixáló habbal begöndörítette, a frufrumat pedig hátratűzte pár hullámcsattal. Hosszas várakozás után elkészültem. Felhúztam a fekete, platformos, láncos magassarkúmat, majd megköszöntem a munkájukat, és leültem. Ők ketten kimentek miután sok sikert kívántak, helyüket pedig Ranee váltotta fel.




- Hogy vagy? – ült le a nagy zongora elé.
- Idegesen, feszülten, és mindjárt elájulok. – ráztam a lábamat.
- Akkor sok munkánk lesz. Nem baj, még van egy óra a kezdésig.
- Már csak egy óra? – lett a hangom vagy 3 oktávval magasabb.
- Igen. – nevetett. – Ne izgulj Lisa, minden rendben lesz.
- Könnyű ezt mondani. – morogtam magamban. Elkezdtük a beéneklést. Az elején tényleg nehezen ment, a torkom sehogy sem akart megnyílni, a hangok is csúszkáltak, de aztán jobban koncentráltam, és minden rendben ment. A skálázások után az összes számomat elénekeltem, és háromnegyed óra után Ranee felállt.
- A hangod készen áll, drága. – guggolt le elém. – Ne izgulj ennyire, nem szeretném, ha az éneknél elcsúszkálnál. – mivel látta, hogy ezzel nem nyugtatott meg, kezeimet a kezei közé vette. – Figyelj.. 2 hete egyfolytában próbálsz, minden nap. Nem fogod elrontani, minden simán fog menni. Mi hiszünk benned. A statiszták, a táncosok,Carlos, Nancy, Dottie, Bob, Én, Brooks, Matt, a One Direction, Perrie, Danielle, Eleanor és Ariana. De legfőképpen a rajongóid. Ők CSAK miattad vannak itt. – hatásszünet. – Sikerülni fog. – nyomott egy puszit a homlokomra, majd ő is ott hagyott. Egyedül maradtam a paranoiás gondolataimmal, és az összeesküvés elméleteimmel.
- 10 perc és kezdünk! – kiáltott kintről Philip.
- Ahhhh. – morogtam és a tükör elé álltam. Farkasszemet néztem saját magammal, aztán beszélni kezdtem. Igen, magammal. – Képes vagy rá, Lisa. Ők a te rajongóid. Bíznak, és hisznek benned. – csak bámultam a tükörben lévő, remegő lányra. Ez nem volt eléggé lelkesítő. – Elsőnek a fiúk fellépésén léptél fel, és sikert arattál. Rengeteg önálló koncerten vagy már túl. És a semmiből, a Madison Square Garden-be jutottál. Ezt nem tudná mindenki végigcsinálni. Erős vagy, és kitartó. Persze, hogy néha elég nagyokat hibáztál, de mindenki hibázik. Ez a te érdemed Lisa. Megérdemled a sikert. – most ha egy sötét szobába lennék, kezet fognék magammal. Lelkesítő beszéd ötös. – Menni fog. – szorítottam ökölbe a kezem, és elmorogtam egy imát.
- Kincsem! – csapódott ki az ajtó.
- Anya?! – sikítottam boldogan, és máris szorosan öleltem.
- Nehogy sírj, mert elmosódik a sminked! – simogatta nevetve a hátam.
- Picúr. – lépett be Apa is. Őt is szorosan megölelgettem.
- Ti mit kerestek itt? – próbáltam a könnyeimet visszagyömöszölni a szemembe.
- Ki nem hagynánk életed legnagyobb fellépését. Matt intézett el mindent.
- Szóval: meglepetés. – nevetett Apa. Ismét megöleltem.
- Gyere, Lisa. – nyitott be Valeri.
- Jövök. – ittam egy korty vizet, majd átrúzsoztam a szám. Anyáékat kézen fogtam, és velük együtt távoztam. Alig hogy kiléptem a folyosóra, meghallottam a kántálást. Ahogy az én nevemet kántálják. Remegő lábakkal próbáltuk tartani a tempót, amit Valeri diktált. A színpad alá mentünk, ahol a sok statiszta, és mindenki csak rám várt. Tényleg mindenki.
- Gyertek ide! – kiáltott Matt. Egy nagy kört formáltunk, miközben átöleltük egymást. – Ez a te nagy napod Lisa. Itt vannak a szüleid is, akiket szeretettel köszöntünk köreinkben! Egy egyszerű, chicagói lány, aki most a Madison Square Gardent töltötte meg a rajongóival. Szeretünk téged, és bízunk benned. Sikerülni fog, ezt te is nagyon jól tudod. A koreográfia, az ének, minden tökéletes lesz. Hajrá nagylány, hódítsd meg a világot! – beszélt egész végig rám nézve. Nagy erőfeszítés kellett ahhoz, hogy ne sírjam el magam.
- Köszönök mindent. – nyögtem ki nagy nehezen.
- 2 perc kezdésig! – figyelmeztetett Peggie. Gyorsan megöleltem mindenkit, majd megvártam, míg a színpad másik felében elfoglalják a helyüket. Ott maradtam Brooks-al kettesben. A kisfilmem már ment a nagy kivetítőn, mindenki sikongatott.
- Te is tudtad, hogy anyáék itt lesznek? – néztem rá.
- Igen. – mosolygott. Valami nem stimmelt rajta. Az lehetetlen..
- Brooks, te sírsz? – fordultam felé.
- De csak mert nagyon büszke vagyok rád. – törölte le kibuggyanó könnyeit.
- Köszönöm! – válaszoltam remegő hangon.
- 1 perc! – kiáltott valaki. Még gyorsan ellenőriztem a mikroportomat, és a fülest, majd bemásztam az emelvényre, ami majd ki fog nyomni a színpadra. Fülsiketítő volt az őrjöngés.
- Lisa. – szólt Brooks. Ránéztem. – Köszönöm, hogy neked dolgozhatok. Mindent köszönök. Szebbé tetted az életemet, és tudom, hogy meg tudod csinálni. Te erre születtél. Sok sikert, nagylány! – most már tényleg majdnem elsírtam magam.
- Szeretlek. – suttogtam, majd a combomat kezdtem nézni, és a mikrofont a számhoz emeltem. Tudtam, hogy mi jön most.
- Kezdünk! – kiáltott valaki, a dallam elkezdődött, én pedig gyorsan felemelkedtem. Cher Lloyd- Want U Back számával kezdtünk, ezért már a morgás is elhangzott.
- Helló New York! – kiáltottam a mikrofonba, majd elindultam jobbra, és énekelni kezdtem. Le nem vettem a szemem a közönségről. Az a rengeteg ember.. az a sok telefon fény.. az a hangerő.. szerintem örökre az elmémbe vésődött. A koreográfia jobban ment, mint gondoltam. Olyan energiám volt, hogy az ugrásokat könnyűszerrel megcsináltam, és egy picit sem fáradtam el, a hangom is biztosan jött ki. Mikor a számnak vége lett, leengedtem a mikrofont, és vártam egy kicsit. Nem sikítás.. hanem őrjöngés támadt. Muszáj volt nevetnem. Annyira, de annyira jól esett. – Hogy vagytok ma este? – sétáltam a színpad elejére. Az ott lévő lányok a kezüket nyújtották, így akit elértem, azzal lepacsiztam. A sikításból arra ítéltem, hogy jól vannak, ezért folytattam a megbeszélt műsortervet. – Jöjjön az új albumomról egy szám, méghozzá a U Got Nothing On Me!
Most így visszagondolva, már nem volt igaz, amit énekeltem. Harry igenis sokat jelent nekem, de abban a pillanatban, mikor ezt írtam még ebben a tévhitben voltam. A show csak ment, és ment.. a számokat így énekeltem sorrendben.. az első volt a Want U Back, aztán a U Got Nothing One Me, majd az I Almost Do, More Than a Memory, The Way I Loved You, If This Was a Movie. Itt jött a nagyobb szünet, mikor ismét egy kisfilmet vetítettek le, addig én villámsebességgel átöltöztem. Szerintem a saját rekordomat is megdöntöttem vele. Iszonyat gyorsan készen lettem, a bőrhatású nadrágot magamra vettem a toppal, így nem igen maradt olyan rész, ami takarva lenne. A hajam, a cipő és a smink ugyanaz maradt.



Visszasiettem, és folytatódott a koncert.. jött a  Just a Girl, Tonight I’m Getting Over You, Better Than Revenge, Me..Myself..and Time, Come Back..Be Here. A So Silly előtt felkonferáltam Ludacris-t is, aki a dal elején rappelt, és egész végig velem bulizott a színpadon. Miután ő lement, folytattuk a műsort.. következett a With Ur Love, Oath, és a There You’ll Be. Az utolsónál egész végig Harry-re gondoltam, és mikor háttal voltam a közönségnek lopva ránéztem. A szeme csillogott, de biztos voltam benne, hogy nem sír. Ő nem szokott sírni. Ugye? Amint az utolsó hangokat is kiengedtem, vártam egy kicsit hogy lejjebb hagyjon a sikítás, aztán a színpad elejére álltam, és a számhoz emeltem a mikrofont, remegő kezekkel, és remegő hanggal.
- Elérkeztünk az utolsó számhoz. – mondtam, alsó ajkam megremegett, mire a tömeg egy hangos ’ahw’ hangot hallatott. Felnevettem. A fülesemben Matt ismét pánikolva kérdezte, hogy milyen számról beszélek. Egy laza mozdulattal kivettem a fülemből az átlátszó kis kütyüt. – Ez egy olyan szám, amit rajtam, és a hangmérnökön kívül senki sem hallott még. A menedzseremnek is újdonság lesz. – megfordultam, hogy Matt-re nézzek. – Bocsi Matt, hogy mindig tartogatok meglepetéseket. – nevettem, majd visszafordultam a rajongóimhoz. – Titokban írtam, és ezzel a számmal szeretnék most búcsúzni tőletek. – nagy levegőt vettem, mert tudtam, hogy a szám után azonnal le kell futnom, ezért most kell megköszönni. – Viszont előtte.. – álltam meg egy helyben. A tömeg elhalkult, csak a fényképezők kattogását lehetett hallani. A földet bámultam, és a szememet mardosó könnyeket próbáltam eltüntetni. – Nem akarok sírni. – motyogtam remegő hangon, mire ismét kaptam egy ’ahw’-t, és hallottam, hogy a fele csarnok szipog. Vagyis ők már sírnak. Felemeltem a fejem, és végigvezettem pillantásom rajtuk. – Köszönök mindent! Hogy vagytok nekem! 18 évesen nem hittem, hogy valaha saját rajongóim lesznek, akik csak miattam meg fognak tölteni egy világhírű arénát. Fantasztikusak vagytok, az életem részei. Támogattok, még így is, hogy 3 évig egy szót sem hallottatok felőlem. Szeretném, ha tudnátok, hogy nem azért tűntem el, mert meguntam az éneklést, vagy meguntalak titeket.. erről szó sincs. A szívem szakadt meg, hogy el kell tőletek váljak. – egyre több lány zokogott fel, én pedig nehezen bírtam ki, hogy ne csatlakozzak hozzájuk. – Aztán Matt megkeresett, hogy újra vágjak bele. És most itt vagyok. Ti kitartottatok mellettem, ugyanúgy szerettek, sőt.. egyre többen és többen vagytok. Egy nagy család vagyunk. Nem ismerlek titeket, de még így ismeretlenül is egytől egyig mindenkit imádok, aki most itt van. De azokat is, akik nincsenek itt, viszont a rajongómnak mondják magukat. Ti vagytok a legjobbak a világon, és megígérem nektek, hogy SOHA többé nem foglak cserbenhagyni titeket! – elhallgattam, és csak figyeltem, ahogy szinte mindenki sír. 2 perc után ismét a számhoz emeltem a mikrofont. – Akkor jöjjön az utolsó számom, amellyel most búcsúzok tőletek! Életem legszebb 80 perce volt ez, fantasztikusak vagytok! – mosolyogtam -  Today My Life Begins. – kiáltottam, mire elindult a zene. Mindenki engem figyelt, és aki eddig nem is, az most elsírta magát. Köztük én is majdnem. Az utolsó hangokat is kiengedtem, aztán egy utolsó meghajlás után elindultam futva lefele.
- Várj, Lisa! – hallottam meg egy ismeretlen hangot, majd egy észveszejtően hatalmas sikítást. Megpördültem a tengelyem körül, és szemközt találtam magam a mosolygó Justin Bieber-rel. Szó szerint leesett az állam. Érzetem, hogy eltátottam a szám, de egyszerűen nem akart becsukódni.
- Ju-Justin? – dadogtam értetlenül, mégis boldogan.
- Gyere ide, kérlek! – gyújtotta felém a kezét. Bizonytalanul, remegő lábakkal, de elindultam felé. Rengeteget változott. Mutált a hangja, nőtt, és izmosodott. Mikor odaértem mellé, óvatosan megölelt. Most vettem észre, hogy a hátán van a gitárja. – Sziasztok! – köszönt a közönségnek, mire újra mindenki felsikított. Köztük én is majdnem. Hupsz.
- Örülök, hogy itt vagy, de.. miért is? – dadogtam.
- Nem csak te készültél meglepetéssel az este folyamán. – mosolygott huncutul. Nagyon összezavart. Joshua tűnt fel Justin háta mögött, és két széket hozott be. Mindenki olyan izgatottan figyelte az eseményeket, ahogyan én. Nem értettem semmit, és ez izgalomba hozott. – Foglalj helyet, kérlek. – hátrált velem együtt. Megvárta míg felülök, majd ő is leült a mellettem lévő székre. Egy kis mikrofon volt felragasztva az arcára, ezért hallotta mindenki, amit mond. – Csak annyit szeretnék előtte, hogy fantasztikus lány vagy Lisa. Ez a koncert elképesztő volt, és kezdem azt érezni, hogy én is a rajongóid közé tartozom. Csak így tovább, nagylány. – kacsintott. Na.. itt éreztem azt, hogy leájulok a székről. A közönség sírt, de csendben figyelte az eseményeket. – Ti most valami nagy dolognak lehettek tanúi. – beszélt a közönséghez. Nagy dolog? Mi van?! – Kérlek titeket, csendben figyeljetek, rendben? – Justin egy hangos Oké-t kapott, és az egész stadion elhalkult. Lefogta az első akkordokat, majd játszani kezdett. Az első másodpercben megismertem a számot, hiszen imádom. - Across the ocean, across the sea.. – énekelte. Be Alright. Justin egyik legszebb száma. Csillogó szemekkel néztem végig, ahogy elénekli az első, majd második versszakot is, a szemembe bámulva. A refrén előtt egy kicsit játszani kezdett, majd újra énekelt. Justin válla fölött láttam, ahogy Harry lép ki a színpadra. Páran felsikítottak, mire Bieber belepisszegett a mikrofonba, és folytatta, immáron a rajongók sikítása nélkül. Még mindig nem tudtam mire vélni ezt az egészet. Mikor Harry odaért mellém, nyújtotta a kezét, amit én remegve, de elfogadtam. Elkezdett a színpad közepe felé húzni, s kétszer majdnem orra is estem. Ott megállt és velem szembe fordult. Most láttam, hogy neki is egy kis mikrofon van az arcán. De miért?! Verset akar nekem szavalni? Valaki világosítson már fel! Justin halkabban énekelt, Harry pedig szólásra nyitotta a száját.
- Ahogy Justin is mondta, te egy fantasztikus lány vagy Lisa, és nagyon szeretlek. – a hangja remegett, nekem pedig újra megtelt könnyel a szemem. Ha így folytatja, bocsi Dottie, de annyi lesz a sminkednek.  - Mikor elsőnek megláttalak, már elindítottál bennem egy furcsa érzést, amit eddig még soha nem tapasztaltam. Szerelmes lettem. Nekünk sem ment minden zökkenőmentesen, de végül egymásra találtunk. Aztán te eltűntél. Mikor megtudtam, kis híján megőrültem. Már nem voltunk egy pár, de pont akkor akartam ismét meghódítani a szíved, hogy újrakezdhessük, és hogy bizonyíthassak. De te nem voltál már Londonban. 3 évig főként a fiúk tartották bennem a lelket, hogy vissza fogsz jönni. Őszintén megmondom, néha elbizonytalanodtam. De aztán a Kids Joice Awards-on ismét megjelentél. Újra szerelmes lettem, csak most sokkal erősebben. Nagyon nehezen, de sikerült elhitetnem veled, hogy minden rendben lesz. – mondta pont akkor, mikor Justin is ezt énekelte. Tuti összebeszéltek. – És most itt vagyunk. Nagyon szeretlek, mindennél és mindenkinél jobban. Te vagy az életem, és szeretném, ha ez most már örökre így maradna. – az első könnycsepp végigfolyt arcomon, amit Harry csillogó, szintén könnyes szemekkel nézett végig. Vett egy nagy levegőt, lassan kifújta, majd a farzsebében kotorászott, és mikor megtalálta amit keresett, lassan térdre ereszkedett előttem. Fél századmásodperc alatt rájöttem, hogy miért van ez az egész. Itt szakadt el az a bizonyos cérna, és istentelenül sírni kezdtem. Ahogy hallottam, velem együtt mindenkit. Ki az örömtől, ki a bánattól. Harry megszorította a jobb kezemet, majd ismét szólásra nyitotta a száját. – Lisa Hemstwort. – hangja ezerszer rekedtebb volt, mint eddig, és láttam rajta, hogy gombnyomásra sírni tudna. – Veled akarom leélni az életem. Örökre. – remegett meg alsó ajka. – Megtisztelnél azzal, hogy hozzám jössz feleségül? – nyögte ki, és várakozóan a szemembe bámult. Nem tudtam megszólalni, nem voltam rá képes. De érte, és ezért a pillanatért bármit.
- Igen. – bőgtem el magam hangosan. Harry remegő kezekkel felhúzta rám az arany gyűrűt, majd felállt. Meg sem vártam, hogy felegyenesedjen teljesen, azonnal a nyakába vetettem magam, és bömbölni kezdtem. Erősen szorította a derekamat, és ahogy érzékeltem, ő is sírni kezdett, csak szolidabb változatban, mint én. Justin gitárja elhalkult, mire az egész csarnok egy emberként kezdett, teljesen egyforma ütemben tapsolni. Igazi vastaps. Én meg csak ott sírtam, tudván, hogy menyasszony lettem.

                                            ~ THE END ~
                                                                                                     or not?

A koncerten énekelt dalok (KATT RÁ)


 










13. With Ur Love

14. Oath



Amit Justin énekelt:







4 év telt el az ominózus pillanat óta. Szereplőink azóta szintén sokat változtak, mint külsőleg, mind belsőleg.
Louis&Eleanor – még mindig egy párt alkotnak, immáron Mr.Tomlinson és Mrs.Tomlinsonként. Két gyerkőcük van, Tommy Tomlinson, aki a második életévében jár, és Sarah Tomlinson, ki fél éves babaként boldogítja szüleit, és bátyját.
Liam&Danielle – az esküvői készületekből nem igen látszanak ki. Liam, mint legidősebb bandatársa, ő is úgy döntött, hogy meg akar állapodni szíve választottja, Danielle Peazer mellett. Nincs még kis utódjuk, de ami késik, nem múlik.
Niall&Ariana – Lassan 3 éve élnek boldog házasságban, egy otthonos kis kertes házban. Ariana nagy pocakja vonzza az emberi tekinteteket, de ők rettentően büszkék kislányukra, aki másfél hónapon belül megérkezik.
Zayn&Perrie – Barátaival ellentétben ő még nem szánta el magát a házasságra, minden egyes percet szeretnének kihasználni fiatalságukból. Ez nem azt jelenti, hogy az esküvő és a baba nincs tervben, de majd csak pár év múlva, ha mindkettőjüknek benő a feje lágya.
Harry&Lisa – Igaz, hogy Harry a legfiatalabb a fiúk közül, de ő szánta el magát leghamarabb a házasságra. Immáron 4 éve tudhatja kedvesének Mrs.Styles-t, aki boldogan viseli ezt a nevet bárhol, és bármikor. Gyermekük – Perrie és Zayn párosunkhoz hasonlóan – még nekik sincsen, de a fiatal énekes srác szerint már ideje lenne próbálkozniuk vele. Lisa azonban nem akar semmit elsietni, meg akarja leendő gyermekér védeni a hírességek életétől.
Egy kicsit nézzük meg őket külön is, ne csak párban. Louis az örök gyerek. Soha nem fog felnőni, egyesek szerint 60 évesen is ontani fogja magából a poénokat, nyugdíjas barátait ezáltal rendkívül szórakoztatva. De az még szerencsére messze van.( :) ) Liam a banda legérettebb tagja, és ahogy öregszik, ez egyre jobban észrevehető lesz. Niall talán soha nem fog leszokni a folyamatos táplálkozásról, de ez nem is baj. A directionerek, a barátai, és felesége is pont ilyennek szeretik, amilyen. Zayn már régen nem a bradfordi bad boy. Legalábbis állítása szerint nem. Rajongói viszont ragaszkodnak ehhez az elnevezéshez, még ha kedvencük lassan 26. életévét tölti is be. Harry a nőcsábász, aki ezóta már átalakult Lisacsábásszá. Egy lány után sem fordul meg az utcán, hiszen van egy szerető felesége, akit mindennél, és mindenkinél jobban imád, az idő telésével egyre jobban. Hogy a kedves menedzserről, Mattről se feledkezzünk meg.. ugyanolyan büszke az ő fiaira, és lányára. Egyre csak azon van, hogy a „gyermekei” hírnevét ápolgassa, megtartsa, és minél magasabbra, és magasabbra emelje őket a hírességi ranglétrán. Brooks még mindig Lisa testőre, és ez az állapot nem is fog változni. Imádják egymást, pont úgy, ahogy a kezdetekben is tették.
A One Direction él és virul. A fiúk még csak nem is gondolkoznak a feloszláson, vagy azon, hogy abbahagyják a zenélést. Az, hogy lassan mindannyian családapák lesznek senkit nem tántorít el. Imádják a zenélést, a fellépéseket, az interjúkat, a csillogást, de ami a legfontosabb..a rajongóikat.


… 4 év után újra itt guggolni a színpad alatt, immáron tizenkettedjére. Még mindig tombol bennem a feszültség, hiába vagyok már jártas ebben az egészben. A kisfilmem éppen most kezdődött el, csendben és dübörgő szívvel hallgatom: 4 éve a csúcson. Szokatlan érzés. Sőt.. megszokhatatlan. Kiskoromban mindig mondogattam a szüleimnek, hogy ha megnövök, hatalmas sztár lesz belőlem. Mindenki ismerni fog, tudni fogják ki vagyok én. Akkor csak egy gyerekkori bohó álomnak tűnt. De most ebben az álomban élek. Az életem fantasztikus. Nem a pénzről beszélek, vagy a csillogásról. Hanem arról a szeretetről, amit nap mint nap megkapok. A barátaimtól, a szüleimtől, a menedzseremtől, a testőrömtől, és a férjemtől. De legfőképpen a rajongóimtól. Tőletek. Nélkületek most nem tartanék itt. Az életem részesei vagytok, és ezt soha, senki nem veheti el tőletek. Automatikusan egy kicsit erősebben szorítottam meg a mikrofont, arra várva, hogy mindjárt a színpadon leszek. Hatalmas köszönet, mindenért. Még mindig nem nőttem fel, pedig már 25 éves vagyok. Soha nem akarok megöregedni, és abbahagyni az éneklést. A zene hozzám tartozik. Akkor élek igazán, mikor a színpadon vagyok, és veletek együtt énekelhetek. Mindig voltak, és lesznek olyan emberek, akik nem tudják felfogni, hogy amit mi sztárok csinálunk, az nem egyszerű. Viszont mindent értetek teszünk. A rajongóinkért. Ti az én rajongóim vagytok. Ez az én életem. Utolsó nagy levegővétel. Ez vagyok én. Lisa Hemstwort! A nevemmel egy időben jelentem meg a színpadon, és feltöltődve energiával vártam, hogy teljesen ellepjen a reflektorfény. Mert ez az én életem. Ez vagyok én..LISA HEMSTWORT.

                                             ~ THE END ~


Sziasztok! :) 
Az eddigiektől eltérően most a rész végére írok, mert - reményeim szerint - már megemésztettétek a végét, és el is olvassátok, amit most írni fogok.
Valójában nagyon sok mindent szeretnék mondani, de lényegre törő leszek, legalábbis próbálkozok vele. Tehát.. 2012 februárjában, mikor a blogom megnyitotta a kapuit, nem gondoltam volna, hogy valaha ennyi olvasóval fogok rendelkezni. Nem mondom, hogy nem álmodoztam róla, de lehetetlennek tartottam. Kezdetben alig volt 3-6 rendszeres olvasóm. Aztán az nőni kezdett. 12..25..30..55..68.. 109. Minden egyes olvasómnak úgy örültem, mint egy hülyegyerek. Annyira, de annyira boldoggá tettetek a folyamatos kommentekkel, tetszikekkel, levelekkel, biztatásokkal. Ez nem egy könyv, de most úgy érzem magam, mintha életem legelső "regényét" fejezném be. 100 rész.. a kezdetekben 30 részesre akartam. Aztán 50-re. De menet közben megszállt az ihlet, és lett belőle 100. Nagyon remélem, hogy meg vagytok elégedve a végével, ugyanis most elárulom, hogy kb. 2 hónapja tudtam, hogy ezt az egészet így szeretném befejezni. Csak.. jól esett picit az idegeiteken táncolni. (soooo sorry). 
Minden szombaton izgalommal vártam az első kommenteket, az első tetszikeket. Mikor valaki dislike-olt, akkor egyből "WTF?!" fejem lett, és a kis csillagomból le is tört egy darab, de aztán beletörődtem, hiszen nem tetszhet mindenkinek, amit csinálok. Rengetek olyan volt, hogy a vélemények olvasása közben könnyezni kezdtem. "Ezt ki lehetne adni könnyben../ Te egy csoda vagy.. / rettentően tehetséges vagy../ te az írásra születtél/ stb.. Nem vagyok egy Stephenie Meyer, és soha nem is leszek, de hogy ti ilyen véleménnyel vagytok a 'munkámról', az valami hihetetlen.
Mint mondtam, ódákat zenghetnék a bennem lévő érzésekről, de nem akarlak feltartani titeket. A lényeget a végére hagytam. Szeretném nagyon-nagyon szépen megköszönni ezt a közel egy évet. Hogy minden szombatom izgalommal vártátok, hogy hozzam a részeket, tetszikeltetek, kommenteltetek. Facebook-on, Twitteren, és Freemail-en írtatok nekem. Díjakat adtatok, méghozzá 27-et, néha sírtatok, nevettetek, a saját blogotokra raktátok ki az alkotásomat. Mindenkinek jár most egy hatalmas, virtuális ölelés. Soha nem fogom elfelejteni, hogy 16 évesen egy One Direction-ös fanfiction-el 109 olyan lányt szereztem magamnak, akik tehetségesnek gondolnak. Még egyszer, és már sokadjára, de köszönöm!♥
A végére pedig hozok nektek pár képet a blogom statisztikájáról, hogy lássátok, nem hazudok!:)










 És legvégül pedig egy hírrel szolgálnék nektek. Vagyis kettővel.. Az egyik.. A Debby-s blogomat véglegesen bezártam, ha ellátogattok oda, el tudjátok olvasni a történet végét, hogy mi lett volna, mert tömören összefoglaltam. A második. Nem szeretnék eltűnni, ezért *dobpergés* 3 hét múlva megnyitja kapuit az új blogom, a Live While We're Young! Oda is várok mindenkit, kivétel nélkül! Nehéz lesz az első történetet felülmúlnom, de igyekszem. Mind az 5 fiú fő szerepet fog kapni, reményeim szerint azt is ennyire fogjátok imádni.
Facebook-on, Twitteren, és ask.fm-en elérhettek, ott vannak az oldal tetején az elérhetőségeimnél. Nem harapok, lehet nyugodtan jelölni, ha unatkoztok pedig rám írni!:) 
Ez lettem volna én, Tadrihh1Dlove. Még egyszer nagyon szépen köszönöm! Az új blog linkjével majd mindenféleképpen jelentkezni fogok. További szép estét/évet. A suliban kitartás, hiszen 'mindjárt' nyári szünet!
NagyÖlelés, Tadrihh1Dlove ♥

66 megjegyzés:

  1. Azta... Nagyon lassan olvastam a részt, nem akartam abbahagyni. Néhol nevettem, néhol sírtam. Imádtam a blogodat és imádlak téged! Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a csodás történetet! :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira imádom a blogod el se hiszem hogy vége !!:( Nagyon jó író vagy és ez a befejezés fantasztikus lett !!<3 nagyon várom az új blogod :))

    VálaszTörlés
  3. Be kell vallanom, hogy megkönnyeztem ezt a részt és nem ezt. Gratulálok az egész blogodhoz és nagyon büszke vagyok rád, hogy kitartottál a végsőkig. Nagyon várom a másik blogodat.
    xoxo: Egy lelkes olvasód a sok közül.. :D

    U.I.: Hiányozni fog Lisa

    VálaszTörlés
  4. OMG!!! ez..egyszerűen..wáow! amikor elkezdtem olvasni a kb. 10. résznél,nem gondoltam volna,hogy egy ilyet fogsz ebből kihozni,ilyen igazi érzelmekkel teli történetet! eszméletlen volt az összes fejezet,most már szinte furcsa lesz,hogy nem fogok minden szombaton a gép előtt ülni 8 körül,hogy mikor lesz már fent a rész :D az egész történet fantasztikus volt, és biztos vagyok benne,hogy a következő blogod is ilyen szuper lesz! :) kár hogy befejezed a Debby-set,azt is nagyon szerettem,de mindegy :)) még sokszor fogom újraolvasni és szerintem nem csak én vagyok ezzel így :) köszönjük,hogy megírtad ezt a blogot! <3

    VálaszTörlés
  5. egyszerűen fantasztikus volt annyira imádtam a legjobb blog büszke lehetsz magadra nagyon gratulálok!:)<3

    VálaszTörlés
  6. Eszméletlen jó lett. Itt pityergek egy ideje.. Nagyon ügyes vagy és soha ne hagyd abba az írást..

    VálaszTörlés
  7. OMG!!egyszerűen elképesztő lett a befejezés:)) imádom és minidg is imádni fogom ezt a blogot♥ kicsit megkönnyeztem a végét, nagyon szép lett,annyira sajnálom h vége lett mert ez a blog a szombati napjaim részévé vált.Gratulálok ehez a bloghoz nagyon tehetséges vagy az írásban és remélem majd a jövőben könyveket is fogsz majd írni:)) Várom a következő blogodat, nagyon hiányozni fog Lisa,de kíváncsi vagyok a következő blogodra is. és utoljára szeretném meg köszönni h megírtad ezt a csodálatos blogot♥♥

    VálaszTörlés
  8. Sziaa!Mindig is odavoltam az írásaidért,és szerintem ennél szebb vége nem is lehetett volna.Örökre emlékezni fogok erre a történetre,Lisára,a srácokra és barátnőikre,és Rád!Csak annyit kérek,hogy ne töröld le a blogot,hadd olvashassam el bármikor,és mutathassam meg mindenkinek ezeket a fantasztikus részeket!Nagyon szeretlek,és köszönöm Neked azokat az éréseket,amik bennem kavarogtak,mikor Lisa kalandjairól olvastam!
    Bori,xx

    VálaszTörlés
  9. Ne tudd meg, hogy bömbölök - a sírást már valahol az elején túlléptem, de gondoltam, majd sírdogálva végigolvasom, ezért nem álltam meg, hogy kicsit megvigasztaljam magam. AHA. A koncert közbeni részeken már zokogtam, aztán mikor felment Justin, meglepődtem, amitől egész pontosan 1,2 másodpercig nem sírtam; csak hát aztán következett Harry - azóta kész vagyok, most sem látom még teljesen, mit írok. Annyira gyönyörű rész volt, imádom, és még ezerszer el fogom olvasni, még ha kicsit beles is szakad a szívem a tudatba, hogy vége. :)
    Az előző részhez már nagyjából leírtam mindent, és ezt utólag nem is bánom, mert most képtelen lennék összeszedni a gondolataim. Valamit megindítottál most bennem, de nagyon durván. :) Szóval igen... azt hiszem, most be is ülök kicsit az ablakba, hogy folytathassam a bőgést. :')
    És gratulálok a bloghoz, a történethez. Hiányozni fog :>

    VálaszTörlés
  10. Szia! :) Nem tudom, írta-e már valaha ide kommentet..De most úgy érzem muszáj. :) Ez volt életem első, és egyben egyetlen blogja, amit folyamatosan olvastam, naponta megnéztem, (akár többször is :D ) hogy hoztál-e új fejezetet. Mikor kínomban nem volt mit csinálnom újraolvastam.:D Jó sokszor. :'D A befejezés gyönyörű lett. Pont ilyenre számítottam.Örülök hogy nem lett elcsépelt, és nem vittél bele minden féle hülyeséget. Pont itt, pont így kellett befejezni. :) Remélem nem fogod törölni soha a blogot, és évek múlva is visszajöhetek elolvasni. Ez a történet még közelebb hozta hozzám a One Direction-t. Mikor megláttam, hogy itt az új fejezet, először sikítottam egyet, utána pedig majdnem sírtam, mert eszembe jutott, hogy egyben az utolsó is. :/
    Az új blogodat is olvasni fogom! És remélem ugyan úgy fogom szeretni, mint ezt. :) Remélem soha nem fogod abbahagyni az írást, és talán, pár év múlva, mikor kiadod az első könyvedet, én is azok között lehetek majd, akik elmondhatják, hogy "igen, én mindig is tudtam, hogy sikeres lesz!" :)

    VálaszTörlés
  11. Úristen.. nem térek magamhoz. ez..ez gyönyörű volt!*-* Már a vége felé elkezdtem bőgni, de amikor Harry felment a színpadra és megkérte a kezét..ahhw nekem ott volt végem..:D Pont ilyen befejezésre számítottam, hogy mindenki boldog, Lisa továbbra is szupersztár lesz, és hogy az 1D együtt marad.. mint egy mesebeli álom! A blogodat elejétől kezdve olvastam, és már akkor éreztem, tudtam hogy nagy sikert fog elérni, rengeteg olvasót és díjat kap. és tessék, így lett!:D csodásan írsz, minél több részt írtál annál inkább változatosabban volt megfogalmazva minden. és ez tette egyedivé az egészet. engem pl. ez fogott meg a benne. Egyszóval IMÁDTAM! persze hiányozni fog..de izgatottan várom a következő blogod!;))♥

    VálaszTörlés
  12. Szia! Nem szoktam kommentet de most tényleg muszáj. Amikor megkérték Lisa kezét akkor én is bömböltem mint egy hülye gyerek. És tudod amikor olvastam hogy: "Kiskoromban mindig mondogattam a szüleimnek, hogy ha megnövök, hatalmas sztár lesz belőlem. Mindenki ismerni fog, tudni fogják ki vagyok én." azzal segítettél nekem elhinni hogy ez akár nekem is sikerülhet. Ez hiába csak egy történet, nem valós esemény akkor sokat segítettél. Ha egyszer híres leszek akkor biztosan megemlítem hogy miért hittem el hogy még léteznek tündér mesék.

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Én nem iratkoztam fel rendszeres olvasónak, de rendszeresen olvastam a blogod=) Minden szombaton vártam, hogy legyen új. Imádom, és szerintem még egyszer neki állok, és átrágom magam rajta=) Rengeteget sírtam, és nevettem rajta...Sose olvastam ennyire élethű sztorit a fiúkkal. Imádtam, köszönöm neked ezt. Élmény volt olvasni:) Gratulálok neked! Sajnálom, hogy a másik blogot nem folytatod, de örülök, hogy jön a következő=) Az biztos, hogy olvasni fogom, akár mi legyen=)
    Puszi

    VálaszTörlés
  14. Imádlak! Benned egy író veszett el! Na de kezdjük az elején. Mikor rátaláltam a blogodra - még nyáron, valamikor - napokat, na jó nem hazudok, 2 napba telt mire elolvastam. Azt úgy képzeld el, hogy reggel valamikor olyan 11-kor felkeltem és hajnali nem tudom meddig csak olvastam a részeket. Egyszerűen nem bírtam abba hagyni. Őszintén mondom, függője lettem; vagyok; és úgy érzem leszek is egy darabig a blogodnak. Megeshet hogy az elején, kihagytam pár részt, és nem komiztam, de az nem azt jelenti hogy nem is olvastam. Minden szombati nap úgy telt el, hogy :Úristen! Ma jön az új rész! Nem tudtam magam mivel elfoglalni, volt olyan, hogy egy óránként jártam fel, és néztem, hogy nem-e hoztál új részt. Volt, mikor örömmel láttam neki és kezdtem olvasni, de volt olyan mikor kissé letörten nyugtáztam hogy ez most nem jött össze. Hazudnék, ha azt mondanám nem volt olyan rész amit megkönnyeztem, esetleg szabadjára is engedtem őket. Érzelmeket váltottál ki belőlem, belőlünk. Lehet hogy hülyén fog hangzani, de a blogod engem inspirál, mint az írásban, mint az életben. Nem tudom hogy csináltad, de a rabja lettem Lisa történetének. Minden egyes betűt elolvastam amit ide ki írtál.
    Miután elolvastam a részt nem kaptam szikrát! Mikor elérkeztem az utolsó szóhoz, akkor tudatosult bennem, hogy vége. Vége egy olyan történetnek, amibe bele szerettem, nem is, bele imádtam - már ha van ilyen szó xD - , és nem tudom miként fogom ezt feldolgozni. Mint mondtam, minden szombati napon addig maradtam fent míg meg nem érkezett a rész. Ha késett elszomorodtam, de meg értettem, mert az iskola sokkal fontosabb, persze után kárpótoltál minket! Tudod, szokták mondani hogy "Never Say Never" hát ezt most megcáfolom, mert ezt a blogot SOHA nem fogom elfelejteni. Valami, nem tudom hogy mi, de ide köt. Talán maga a történet, vagy talán a többi Directioner akik ezt a történetet olvassák? Nem tudom. Lehet hogy miközben az Én komim olvasod, felmerül benned " Miért ilyen értelmetlen ez a fogalmazás? " A válasz egyszerű: Még mindig nem hiszem el hogy vége a sztorinak, és össze vagyok zavarodva, persze jó értelemben! Annyi minden történt ebben a blogban hogy alig tudom össze foglalni. Bevallom, túlságosan is beleéltem magam a történetbe. Sajnálom hogy vége, de egyszer mindennek eljön, nemde? Hát ennek most jött el. Rendszeres; fanatikus olvasója voltam a blogodnak!
    U.I: Ezer százalékig biztos vagyok abban, hogy a kövi blogodnak is rendszeres olvasója leszek, de mint mondtam, ezt nem fogom egy könnyen elfeledni! :") Csodás író vagy! Köszönöm hogy írtad a történetet! :"") <3 Imádlak :*
    Csók özön, Betty :"""") xx

    VálaszTörlés
  15. Nem tudom szavakba önteni most mit érzek!Hihetetlen vagy!Gyönyörű volt!Egyet tudok mondani:Soha ne hagyd abba az írást!Remélem egyszer a kezemben tarthatom majd a könyvedet,mert ha ez beteljesül én leszek az első aki fejvesztve rohan a könyvesboltba és megveszi <3.Sajnálom,hogy vége,de egyszer mindennek vége van és gyönyörű véget adtál neki...meg is könnyeztem...Csak annyit tudok még hozzátenni :

    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  16. Szia. Eszméletlen jó lett ez a rész, ahogy persze a többi is. Ha belekezdesz a következő blogodba, természetesen azt is olvasni fogom, mert tény nagyon-nagyon jól írsz. Ezt az egyik barátnőm mutatta pár hónappal ezelőtt. Emlékszem, hogy mikor az első fejezetet elolvastam egyszerűen nem tudtam abbahagyni, hogy jóó, majd holnap folytatom és még aznap 7-től egészen éjfélig olvastam. Mikor anya közölte, hogy menjek aludni, azt mondtam neki, hogy ez olyan mint egy könyv, csak éppen számítógépen van. A következő történetet is nagyon tárom!!:')))
    sok sikert hozzá!!<3 Sári:')

    VálaszTörlés
  17. ajjj .. ne hagyd abba:c
    annyira a szivemhez nott ez a blog:):(

    VálaszTörlés
  18. Elég nehéz most bármit is mondanom..Bár nem kommenteltem minden alkalommal, a legeleje óta olvastam a blogod. Sok más törtétenet is olvastam, de azokat itt-ott abbahagytam, mert nem igazán fogtak meg ott legbelül. A Tied viszont..soha eszembe nem jutott volna, hogy ne nézzem meg minden nap, hogy van -e már új bejegyzés. Egyszerűen, a tied más (volt). (nem igazán tudok még múlt időben beszélni erről). Minden egyes részbe bele tudtam élni magam, és nagyon hálás vagyok neked, hogy erősítetted bennem: igenis van még happy end.
    Miközben a történetet olvastam, sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha én is írnék. Azóta már több, mint negyven sztorit elkezdtem, és csak írtam és írtam. Még nem publikáltam őket, mert nincs meg a kellő bátorságom hozzá. De téged látva, hogy mekkora sikert értél el, dolgozom rajta. (Igaz, még egyik sztorinak sem értem a végére). :)
    Bár ennek a történetnek itt most vége, nem tudok elszomorodni, mert tudom, hogy a következő történetedet is imádni fogom.
    Végezetül szeretnék sok szerencsét kívánni neked, hogy sikerüljön elérni az álmaidat, akármekkorák is azok!
    A következő blogodban, talán egyszer majd az enyémben találkozunk, Just.A.Dreamer.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon-nagyon szépen köszönöm! Remélem igazad lesz, és sikerül elérni az álmaimat, mert nem kis dolgok.
      Neked pedig sok sikert kívánok, főleg a blogolással kapcsolatban. Csak kitartás, és soha nem szabad feladni! A siker nem fog magától jönni, tegyél érte! A végeredmény, és a sok dicsérő szó mindennél jobban fog majd esni!:)
      Adri xx.

      Törlés
    2. Köszönöm szépen <3

      Törlés
  19. Szia Adri! Először is annyit szeretnék mondani, hogy köszönöm. Köszönök mindent, amit ennek a blognak köszönhetően kaptam. Sírtam rajta sokszor, néha a nevetéstől és legtöbbször azért, mert olyan érzelmi hullámokat közölt ami egyszerűen hihetetlen volt számomra. Nem mondom, hogy nem fog hiányozni Lisa, Harry, Matt, Brooks, Ariana és a többiek, de ennek a történetnek szebb véget nem is tudtam volna elképzelni. Most is úgy sírok, hogy a billentyűzeten alig látom a betűket, és a gondolataimat is alig tudom összeszedni. Azért remélem valamennyire értelmes amit írok. Lisa történetére kb. szeptemberben találtam rá és azóta hű olvasója vagyok. Te tényleg az írásra születtél. Hihetetlenül tehetséges vagy. Nem győzöm mondani, hogy mennyire imádom amit csinálsz.
    Az új blogodat annyira várom már, mint egy kisgyerek a karácsonyt. Egyszóval: NAGYON. Sok sikert a továbbiakban is! Az olvasóid (köztük én is) melletted lesznek mindig! Még egyszer mindent köszönök. Millió ölelés! ♥

    Zsófii. xx

    VálaszTörlés
  20. Még soha egyik blog se váltott ki ilyet belőlem....egyszerűen elképesztő.. sokat sírtam és nevettem egyaránt. imádtam!! és soha nem fogom elfelejteni ezt a blogot.. nagyon várom az új blogod és én nagy örömmel fogom olvasni az írásod :) nem tudom hogy hogyan fejezhetném még ki hogy mennyire imádom a blogod. Sok történetet olvasok de ez mindegyiket felülmúlja. én nem szeretem ha egy blog nagyon hamar a közepéhez ér. vagyis... Te teljesen jól csináltad. mert nem sietted el!! igen ez a megfelelő szó :) valaki elkezdi és már a 10. résznél már minden happy és már nem tud mit írni... na. Te ezt tök jól megoldottad. igazából nem is nagyon emlékszem hogy hogyan kezdet az elején teljesen elfelejtettem. :$ :) a linket pedig várom.. várjuk mert szerintem ezt mindenki nevében mondhatom! Soha nem fogom elfelejteni a történeted, igazából nem is tudom mert beleégett az agyamba annyira jó volt :) és ha a Live While We're Young-ot is abbahagyod (ami még elég messze lesz mivel majd csak most kezded :D) akkor megint nyiss egy új blogot :DDD najó leállok mert nagyon pörgök :) egyszóval nagyon várom az új blogos és nagyon sok sikert a továbbiakban is!!! :) <3

    VálaszTörlés
  21. szia istenem imádom :) kihozta belőlem az érzéseket.Van tehetséged.De jó is lenne ha valakaivel leszerződnél és megjellenne egy kis regényben ^^ egyből megvenném :D vagy 20x kiolvasnám :D Ha kapsz egy ilyen lehetőséget
    fogad el mert ezt a történetett szeretném könyv fomájában a kezembe tartani :D Postáz el nekem vagy valami :DD
    mindent kifizetek én :D szóval örülök hogy van pár ember aki feldobják a napomat.Ez a történet is nagyon tettszik és feldobta mindig a napomat :D A másik blogod linkjét is várom nagy szeretettel :).Eddig életembe nem olvastam semmit. Könyvet se. De mikor a te blogodra tértem egyből egy este alatt a 3/4 részét elolvastam :D volt vagy 4 vagy 5 óra :D, Mivel egy fejezet eléggé hosszú volt :) De nem is baj .Meg más blogot is olvasok de a tiéd indított be ugy mond :) Most így bele gondoltam hogy megjelenne könyvbe.Aztán ez megjelenne angol változatban aztán másnap olyan képpet találjuk magunkat szembe neten hogy mondjuk Harry vele pózol. Akkor nagyon büszke lennék :) remélem el olvastad a kommentemet mert sok komment van itt :)
    Köszönöm a felejhetettlen történetett xX

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Persze, hogy elolvastam, és nagyon-nagyon szépen köszönöm!
      És úgy legyen, ahogy elképzelted!:D
      Adri xx.

      Törlés
    2. hihi^^ de jó is lenne én lennék az első aki dedikálná veled :DDD

      Törlés
  22. Ez elkepeszto nem tudom h h vagy kepes igy irni de baromijo de tenyleg konyvben is ki lehetne adni. ;) valami elkepeszto ahogy az erzzeseket leirod meg minden ez h igy fejezted be ez valami szuper. REMELEM HOGY A FIUK IS IGAZABOL VALAMI ISZONYATSZUPER HAZASSAGBAN FOGNAK ELNI ES NAGYON SZERETNI FOGJAK EGYMAST MINT AHOGY A KEZDETEKNEL! mindent nagyon nagyon koszonok szebbe tetted a napjaimat. A kovi blogodat kerlek erre a cimre linkeld mar be(@Blany1D) twitteren! Imadlak de komolyan Te IROD A VILAG LEGJOBB BLOGJAT! es most nem tuloztam.!!! Megegyszer nagyon koszonok mindent pusziiiii <3 <3 *.* ;) xoxo Imadlak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Először is nagyon szépen köszönöm!
      Másodszor pedig még nem nyitottam meg az új blogomat, 3 hét múlva fogom, a linket pedig itt majd megtalálod!:)
      Adri xx.

      Törlés
  23. En nem tudok mit mondani... Annyira szomoru hogy vege van :( Buszke vagyok arra,hogy az olvasod lehettem/lehetek. Mivel nem szabadulsz tolem, a masik blogodat is olvasni fogom!;)
    Te egy borzasztoan tehetseges iro vagy, ha lesz a jovoben konyved, tuti meg fogom venni es olvasni fogom.:)
    Igazabol nem tudom elmondani, hogy most mit erzek. Az biztos, hogy elkepesztoen buszke vagsok rad, annak ellenere, hogy nem ismerlek teged. Ez az a blog, amit soha az eletben nem fogok elfelejteni, ez az, ami igazabol a lelkemig hatolt. Es most is mindjart bogok, mert nem akarom, hogy vege legyen!:'))
    Tobb mindent mar nem tudok mondani. Iszonyatosan szeretem a blogod, rettentoen tehetseges vagy!
    Sok-sok puszi: Orok olvasod: Petra.<3<3<3

    VálaszTörlés
  24. Szia! Tegnap nem tudtam írni, mert este anyuék elzavartak a géptől, de a bátyám laptopját "kölcsönvéve" elolvastam, de mire a kommenthez jutottam volna hazaért... -.-"
    Na mindegy!
    Imádlak, és ma reggel újraolvastam, hogy tényleg elhiggyem-e. Elhittem. Nagyon, nagyon szép volt, és már valahogy az elején éreztem, hogy Harry-nek valami kis akciója lesz.
    Közben ment előttem a TV. A színpadon volt Lisa, Justin felment hozzá, előttem pedig megszólalt a LITTLE THINGS! Nem tudtam mit tegyejk. Vigyorogtam, mint a tejbetök, és úgy olvastam tovább.
    Hú. ez nehéz. Lánykérés közben gombóc volt a torkomban, és remegtem. Mármint tényleg :D
    Köszönöm (szerintem mindenki nevében) hogy megírtad!
    xx. Virág :)

    VálaszTörlés
  25. Te jó isten....Imádom! Egyszerűen nem lehet megfogalmazni azt, ahogy te írsz. Csoda gyerek. Amikor ahoz a részhez értem, mikor Harry megkérte Lisa kezét, úgy ugráltam és visítoztam, hogy szerintem a szüleim gondolkoztak rajta, hogy beadnak egy elmegyógyintézetbe. Először írok neked komit, ezt sajnálom is, de ezt ide tartogattam. Nagyon nagyon sajnálom, hogy Lisa története véget ért, de én ugyanilyen lelkesedéssel fogom olvasni a következőt is. Sokat veszekedtem a szüleimmel, hogy szombatonként este engedjék, hogy egy kicsit tovább maradhassak, hogy el tudjam olvasni amit írtál. Megérte. És mondtad, hogy az utolsó pillanatokban is lesz meglepetés. Reménykedtem benne, hogy majd azt mondod a végén, hogy még száz részt írsz. A legjobb értelemben mondom neked: köcsög vagy :) <3.
    Életem egyik legszebb pillanatait adtad meg nekem a blogoddal. Sírtam, nevettem, csalódott, és boldog is voltam. Nem telt el úgy nap, hogy ne gondoljak vissza az írásodra. Volt hogy óra közepén tört rám a röhögőgörcs. De volt hogy a könnyeimmel küzködtem, mikor pl. Alexis jutott eszembe, hogy milyen egy köcsög állat volt. Vetekszik a politikusokkal...xdd. De most irulok pirulok, mert happy lett minden. Gyerekek, férj, feleség...Ó ha nekem ilyen életem lenne. *-*... És így végezetül: Nagyon tehetséges vagy, szerintem folalkoznod kéne evvel. Tudom ezt már mondták egy párszor, de jóból nem árt a sok.:) Igaz személyesen nem ismerlek, de szerintem ellennénk.:)
    Sok sikert az új blogodhoz, ott is rendszeres olvasód leszek, és komizni fogok minden egyes résznél. Példakép vagy. Legalábbis nekem az egyik. Nem reklámozni szeretném, de a te példádra én is írni kezdtem. Nem híresség van a főszerepben, inkább az Szjg-hez hasonlít, de nem koppintottam.
    Mégegyszer imádtam, és köszönöm hogy írsz. Nagyon sok sikert a továbbiakban is!!! ;)

    VálaszTörlés
  26. Gratulálok nagyon ügyes vagy Adrii :) ! Csak így tovább , remélem , hogy mihamarabb olvasni fogom az új blogodat . A rajongóid mindig melletted fognak állni. Nagyon sajnálom , hogy vége lett de annak örülök , hogy végre Lisa élete rendbe jött <3 ::) :3


    Zsófii xx

    VálaszTörlés
  27. Annyira imádom ez volt van és lesz a kedvenc blogom annyira jó az egész!
    Nagyon ügyes vagy én is gondolkozok h írjak és sztem ha elakadnék tőled kérnék tanácsot, mert nagyon ügyes vagy. Egyszerűen faltam a sorokat sajnálom h vége lett!!!!! <3 <3

    VálaszTörlés
  28. Szia nagyon jó lett csak kár,hogy vége sirtam is és nevetem is közben pont pizzázni voltünk a családal s én ott olvastam telorol mikor a pincér meglátta , hogy sirok megijedt egy 13 éves lány sir a családja mellet a pizázoban este 11-kor :)) várom a kövi részt

    VálaszTörlés
  29. Most is mint mindig csak azt tudom mondani hogy egy csoda vagy..én ennek a történetnek amikor már a közepén tartottál akkor találtam meg..elejétől olvastam és csak annyit tudok mondani,hogy megerősítettél mindenben..köszönöm hogy ezt végigírtad és remélem hogy az új történetedet is megfogom szeretni..ugyan ugy ahogy ezt imádom. Köszönök neked mindent és remélem hogy soha nem fogod befejezni az írást és kívánom hogy egyszer híres legyél ebben a szakmában! <3
    xo.bella

    VálaszTörlés
  30. Wow!!!!! Hát, mint oly sokszor, most is sikerült megsiratnod! Csak most azért is, mert vége van, és ezt még mindig nem bírom felfogni! Olyan szinten része lett az életemnek a történeted, h az leírhatatlan! Minden szombaton félóránként néztem, h van-e már fent új rész! Komolyan, nem bírom felfogni, h hogyan lehet ilyen jól írni! Elképesztően tehetséges vagy, felfoghatatlan!
    És egyvalamiben biztos vagyok: akármiről írsz, én biztosan olvasni fogom! <3
    Végül, de nem utolsósorban szeretnék gratulálni ahhoz a csodához, amit véghezvittél/viszel/vinni fogsz, és sok sikert kívánok további munkáidhoz!!!!!
    Jaj, majdnem elfelejtettem: nagyon szépen köszönöm, ha "csak" olvasóként is, de részese lehettem a történetednek! Csak így tovább!!!!!! <3 <3
    Sokszor ölel: Brigi

    VálaszTörlés
  31. oh.. my.. god.. nem tudok mit mondani.. imádtam.. én.. áá nem megy.. sírtam.. megint :) elképesztően írsz, és csodállak ezért.. 1000%, hogy az új blogodat is olvasni fogom :D :) köszönök mindent, hogy bearanyoztad a szombatjaimat, és azt, hogy megismerhettelek.. rajongód lettem :')

    VálaszTörlés
  32. ááh!! megőrülök...most tűnt el 2 oldal..amit írtam neked.DE nem baj. Valószínűleg végig sem iolvastad volna unalmdban.

    De a lényeg az...hogy én nme tudok veled betelni.A blog...egyszerűen fantasztikus.Nem.annál sokkal de sokkal több.Hihetetlen.
    Annyira át tudod adni az érzéseket,hogy az hihetetelen...
    Mikor rátaláltam a blogodra,94.résznél tartottál. Hajnali 5-ig olvastam... este 8-tól kezdve. Először. Eztán még 3x elolvastam végig. Ez egész történetet.
    Annyira csodálatos ahogyan írsz. 16 évesen ez azért nem semmi teljesítmény.
    A történet alatt sírtam,nevettem,remegtem,sikítoztam,nem kaptam levegőt...

    Írtó jó ötlet volt a zene aláfestésnek.
    Én eddig már 48 blogot olvastam,de mind ott hagytam.Egyik se kötött le.Mind a tényekkel és a történésekkel foglalkozott. De te...átadtad az egészet.
    Fenomenálisan írsz.Nem tudom hangsúlyozni hogy mennyire áttudod adni az érzéseket.

    Azt kívánom,bárcsak még csak most klezdenéd..hogy mégegyszer ennyi álmatlan éjszakát okozz nekem,mag a történetre várok vagy olvasom.Ennyi gyomorgörcsöt,hogy jajj most akkor mi is fog történni...
    Nekem rengeteget jelentett/jelent ez a blog.És Nem akarok elfogult lenni,mert eléggé válogatós vagyok..de ez a blog nekem a mindenem volt.De tényleg.imádtam.

    FANTASZTIKUS VAGY!! a blogoddal együtt.Bár ne lenne vége... kérlek,kezdj egy másikat is.!! könyörgöm!!

    És nearagudj,hoyg most kommentelek először,de eddig lekötött a gyomorgörcs...

    Puszi!! És ne felejtsd el,hogy mi a te rajongóid vagyunk!! ;)) És na hagyj cserben minket azzal,hogy nem írsz egy másikat!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Imádom olvasni a véleményeket, vagyis azt a 2 oldalt is boldogan olvastam volna!:)
      Szerintem az nagy túlzás, hogy rajongó. Rajongói csak a sztároknak vannak.
      Másrészről pedig lesz másik blogom. 3 hét múlva meg is nyitom!:)
      És köszönöm ezt a szép hosszú kommentet. Iszonyat jó érzés!:)
      Adri xx.

      Törlés
    2. Hidd el,nem csak azoknak lehet rajongóuk,akik a tv-ben szerepelnek,100 ,milliós kocsijuk van,vagy pedig palotájuk... A legfontosabb emberek nem feltétlenül szerepelnek tv-ben,és még is megjegyezzük őket. :))
      És én bátran kimondhatom,hogy igenis a rajongód vagyok. És te vagy a példaképem.
      Egyszer én is szeretnéke gy blogot vezetni,amit majd mindenki fog várni,ami mindenkinek tetszeni fog,és majd sírni fognak rajta..Ami mindenkinek tetszeni fog.

      Törlés
  33. Szia :) én még egyszer se írtam komit..és ez nem azért van, mert lusta voltam, hanem mert csak nagyon a végén találtam rá :( szóval most leírom mindazt amit a blogod olvasása közben érzetem. Már a legelejétől kezdve tudtam, hogy ennek a blognak Nagy sikere lesz a számomra. Aztán csak olvastam és olvastam és egyre jobban megbizonyosodtam arról, hogy ez egyszerűen fenomenális. Az egész sztori ahogy ki lett találva, ahogy megírtad minden tetszik bene. Az a bizonyos szülinap :) és onnantól minden megváltozott.. Amikor először találkoztak, amikor Lisa először énekelt a színpadon már sejtettem, úgy lesz belőle valami. És akkor utána jóba lettek. Aztán amikor az a fiú (bocsi már nem emlékszem a nevére) neki ment és utána össze jöttek :/ de után örültem mert egymásra találtak :DD de utána azok a broblémák, hogy megveri meg ilyenek...:ss de aztán szépen lassan eltűnt a képből ezt követően szépen beindult Lisa karriere is:) és akkor jött az a bizonyos turné...amiről először azt hittem, hogy minden jó lesz . Ezt követően jött a rádiós interjú és vele együtt Alexis is.... És lisa kiborult és bezárkózott a fürdőbe...na és utána jött a csók...a fenyegetőzés és utána mindenki kivéve Zayn elpártolt tőle...ami elég Nagy szentségének volt, hogy mindenki azt a kis -nem mondok jelzőket- et védte...na és ekkor szegény Lisa légszomjat kapott...bár mondjuk annyi sírás után nem is csodálom :(( az volt már csak a legrosszabb amikor Ariana is átélt..de nagyon csodálom azért hogy még is képes volt kiállni a színpadra és mosolyogni :) bár mondjuk mást nem nagyon tudott csinálni. És aztán meg amikor mindenki rájött, hogy a kis kedvencük hazudik..egyből bocsánat kérés meg sajnálkozás...hát hülyék vagytok ti? és amikor Lisanak vissza kellet mennie Chicagóba a szívem megszakadt :(( Zayn milyen aranyos volt amikor utána futott és oda adta a karkötőt később pedig csinált egy tetkót :))) azok.a részek amikkor a fösuliba volt és azoknak a plázacicáknak szolt vissza :) na meg az új baráti kör :D amikor először áltt deszkára és legurult...felszabadító érzés lehetett :DD 3 év a fiúk nélkül...hogy birta ki? De aztán megjött a fény az életébe (Matt és Brooks) és vissza akarták vinni, de ő hezitált...itt ordibáltam, hogy te vissza fogsz menni!! :DD és vissza ment ;D Kid Choice Awards :DD (jo ötlet volt) mekkora sokk volt már a fiúknak :DD aztán szegény Lisa hazugságok földjére került :/ de azért Harry se semmi, hogy a kis Cammyvel teszi féltékennyé...szól a kis "össze rezzenések" de az nagyon tetszett amikor végre kiadta magából és bevallotta : azért mert szeretlek te rohadék! Na ez ott volt :DD és amikor megkérte a kezét...:$$$ awwh bár amikor Justin ott énekelt és megjelent Harry már sejtettem :)) na és ezek.a sok események alatt meg születtek a jobbnál jobb dalok...nagyon csodálom, hogy ennyire tehetséges, hogy olyan helyzetekben is tudott dalt írni és még a zenét is ő szerezte :) az egész történet alatt annyit röhögtem Louis hülyeségein, átéreztem azt a fájdalmat amit Lisa érzett.nem.tufom, hogy, hogy csinálod de egyszerűen úgy írsz, hogy minden átjött :DD és most, hogy vége lett és lezárult ez az egész nagyszerű történet és az utolsó részt olvasva elsírtam magam....hát le a kalappal előtted :DD egyszerűen megszerettem ezt a blogot és nagyon nehezen fogok megvallni tőle :( de remélem a Debbys blogod is van ilyen jó mert szándékozok majd azt is elkezdeni :DD remélem soha nem adod fel az álmod, és fogsz még ehhez hasonló blogokat írni :) szóval követlek tovább a másik blogodon :) és köszönöm szépen, hogy egy ilyen élménnyel gazdagodhattam <3 xx

    VálaszTörlés
  34. Először is ez gyönyörű rész volt :') ennél jobban nem is lehetett volna befejezni.
    Óriási tehetséged van az íráshoz! El sem tudom mondani mennyire imádom/imádtam a blogod. Még a nyári szünetben találtam rá, amikor egy lány belinkelte twitteren. Még aznap elkezdtem olvasni. Egy évtizedbe telt mire megtaláltam az első részt :D Már az első résszel megfogtál, és olvastam sorba a többit. Ahogy egyre többet olvastam belőle, egyre inkább imádtam. Egy csomószor megmosolyogtatott, és meg is nevettetett. Aztán a közepe felé egyre többször sírtam rajta, az Alexis-es részeknek köszönhetően. Amikor pedig elment Londonból ott már végképp nem tudtam megbirkózni a könnyeimmel. Aztán jöttek Benitoék. Ott már nem volt ennyire szomorú a hangulat. És az ez utáni részek ismét megmosolyogtattak. Be kell vallanom ez az egyetlen olyan történet amit soha nem fogok elfelejteni. Oké, lehet hogy hülyén hangzik hogy nem fogom elfelejteni, de ez a blog annyira a szívemhez nőtt, hogy egyszerűen lehetetlen lenne elfelejtenem. Ezt már írták egy páran, de teljesen egyetértek velük, ezért leírom én is : egyszer tényleg írhatnál egy könyvet is! Annyira jó érzés lenne az olvasóidnak hogy a kedvenc bloggerinájuk könyvét tarthatják a kezükben. Talán majd erre is sor kerül. De aminek nagyon-nagyon örülök, hogy nem hagyod abba a blogolást és újat nyitsz ^^ Tény hogy imádtam ezt a blogot de remélem a Live While We're Young azért egy kicsit más lesz mint ez. Elvégre mindenik szereti a sokoldalú írókat :)
    Remélem nem fárasztottalak le ezzel a sok szöveggel :D
    Hiányozni fog Lisa, a 1D, Ariana, Matt, Brooks, Bob, Dottie, Benito, Hazel, és akármennyire hihetetlen még Cammy és Alexis is :( de Live While We're Young! :DD
    Ó, és látom azt írtad hogy "Szerintem az nagy túlzás, hogy rajongó. Rajongói csak a sztároknak vannak." Háhá :D Lehet hogy te nem így érzed, de nagyon is a RAJONGÓID vagyunk :D
    ~Jessy

    VálaszTörlés
  35. Lenne egy nagyon fura kérdésem. Bánnád ha lementeném magamnak és elküldeném annak akit érdelek hogy milyen jól írsz szerintem nem írtak még ilyen jó blogot én is tőled merítettem erőt egy saját blog megírásához. Nos szeretnék majd választ kapni.
    Előre is köszi a választ : Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Ez most meglepett.:)) De nem, egyáltalán nem bánnám. Sőt..:)
      Adri xx.

      Törlés
    2. köszi nagyon kedves lány vagy
      Dóri

      Törlés
  36. Szia!:)
    Én komiztam már párszor,de sokszor elmaradt..pedig nagyon megérdemelted volna!;)Én nyáron találtam rá a blogodra..a hetvenedik rész körül tartottál akkor..Pont akkor kezdtek bonyolódni a dolgok Harry és Lisa között.Szóval én onnantól kezdve, körülbelül 30 részen keresztül ott álltam Lisa mellett és éreztem azt amit ő.Nem viccelek tényleg így volt, néha még Lisának is éreztem magam.Egyszerűen annyira jól írsz, hogy beleéltem magam a történetedbe.A múltkor pedig a 96.részed körül fogtam magam és újra elolvastam az egészet.Csak gratulálni tudok,mert észrevehető,hogy megfogalmazásilag (van ilyen szó? :D) nagyon sokat változtál, persze pozitív irányba.Tetszett ez az egész és az is,hogy ez nem egy hülye sablonsztori,mint más blogoknál.Csak megköszönni tudom neked,hogy megírtad ezt a blogot,szóval KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!! A szombat estéimet tetted szebbé vele:)Komolyan mondom,ha belekezdesz az írói karrieredbe, kének egy dedikált példányt!De ha így lesz el ne felejts ám! :))Te még nagy író leszel!:)
    Az utolsó részről,pedig annyit szeretnék mondani,hogy elképesztően jó lett.A 98. résznél még semmi jele sem volt annak,hogy a vége Happy End lesz ezért ott egy picit meg is ijedtem,de szerencsére minden jóra fordult.
    Amikor Justin belepisszegett a mikrofonba akkor nagyon jót nevettem és amikor belépett Harry akkor már tudtam,hogy mi lesz ebből :)
    A Debby-s blogodat nem olvastam még szóval én nem érzem át azt amit az ottani olvasóid,de nagyon örülök neki,hogy nem hagyod abba az írást,hanem egy következő blogba kezdesz bele :). Szóval nem fogsz megszabadulni tőlem! :D♥
    Millió puszi:)

    VálaszTörlés
  37. Szia!
    Eddig még nem írtam komit..de most úgy éreztem muszáj írnom!:)Véletlen találtam rá erre a blogra akkor már kb a 20 fejezetnél tarthattál..gondoltam elkezdem olvasni hisz nem veszítek vele semmit..hát nem is veszítettem!:)Elsőre megtetszett ez a történet!Nagyon hamar utolértelek,onnantól izgalommal vártam a folytatást,mindennap vagy esetleg hétvégente.Elkezdtem nagyon sok blogot olvasni..de mindig is a tied volt (és most is)a kedvencem!Sokszor találkoztam szinte majdnem egyforma blogokkal de a tied mindig más volt ezért is a kedvencem..részben neked köszönhetem hogy meg szerettem a One Directiont. Természetesen előtte is ismertem őket csak nem figyeltem fel rájuk..úgy hogy köszönöm!:)A történeted imádom még most is hiába van vége,nagyszerűen írsz!Bele éltem magam a történetbe és amíg olvastam szinte mindent elfelejtettem csak a történetre gondoltam.Hol nevettem hol elsírtam magam..és erre kevesen képesek hogy így írjanak mint te hogy minden érzés átjöjjön az olvasónak.Minden részt szeretem különböző okok miatt:)Vártam is a végét meg nem is hiszen kíváncsi voltam hogy mi lesz Lisaval meg Harryvel..de nem is akartam hogy vége legyen hisz csodálatos volt!:))Olvastam a másik blogodat is az is tetszett de ez a történet a szívemhez nőtt és később ha nem törlöd a blogot újra elfogom kezdi olvasni szinte biztos vagyok benne!:))Nem is volt kérdés hogy fogom-e olvasni a következő blogodat..már most várom.!:)
    Köszönök mindent hogy megírtad,hogy olvashattam!:)Sajnálom hogy eddig nem írtam de most tényleg azt gondoltam muszáj megköszönöm és elmondanom a véleményemet!:))
    A másik blogodnál biztos hogy ott leszek és többször fogok írni!:)♥
    Petra

    VálaszTörlés
  38. Egy szó: Tehetség:)
    Nagyon szerettem a blogodat. Ez volt az első blog, ahol Lisa videó üzeneténél, megállíthatatlanul sírtam. Egyszerűn remekűl írsz, és ne hagyd abba. Tűkön ülve várom az új blogodat:)
    Puszi Tami xx

    VálaszTörlés
  39. Most először írok,és remélem mindent le fogok írni.:) Nagyon nagyon nagyon szépen KÖSZÖNÖM, hogy megírtad ezt a történetet,mert egyszerűen csodálatos!! Ez volt az 1. blog amit elkezdtem olvasni,és nem csalódtam benne egyáltalán,sőt "függő lettem"! Ahogy megírtad az egyszerűen hihetetlen.Nagyon büszke lehetsz Magadra!! Úristen hányszor sírtam rajta,ami nagyon nem jellemző rám,és te elérted.Az utolsó részt meg egyszerűen végigbőgtem,már csak azért is,mert vége.:D meg olyanokat tudtam röhögni rajta néhányszor omg.:D mondjuk egy párszor "mérges" voltam rád 'hogy ezt meg miért kellett?!' :D de így a végére már tudom: EZÉRT kellett!! :D♥ Még egyszer Köszönöm szépen,hogy egy ilyen történetet olvashattam.:')És csak Gratulálni tudok!
    Ennyit szerettem volna. :)♥ Réka

    VálaszTörlés
  40. ahogy látom, már mindenki leírt kb mindent, amit egy ilyen nagyszerű történethez lehet... csak párdolgot tudnod kell : azt hiszed 109 ember.? nem..
    annál jóval több.! :) sokan nem iratkoznak fel szerintem.. ahogy én se én lementettem a kedvencek közé és minden vasárnap reggelemet itt kezdtem :) Lehet nincs igazam és baromságot irtam, mert mindenki más feliratkozott csak én avgyok ilyen, de még ha így is van ( nem hiszem ) akkor se 109 hanem minimum 110 rajongód van ;) :)) Lényeg a lényeg: Gratulálok!

    VálaszTörlés
  41. Sokan írták már, hogy nem kommenteltek még egy bloghoz sem. Én is közéjük tartozom.Eddig azért nem írtam megjegyzéseket ezekhez az irományokhoz, mert egyik sem fogott meg annyira, hogy leírjam, mit is gondolok róla. Kb. a 70. résznél tartottál,mikor megtaláltam, teljesen véletlenül. Abban az időben volt, hogy hetente többször is feljöttem megnézni, hátha nem hoztad hamarabb a részt.Úgy vártam a részeket, mint semmi mást. A blog teljesen elvarázsolt. Annyira beletudtam magam élni Lisa helyzetébe, hogy te ríkattál meg először, aztán többször is, pedig nem vagyok az a sírós fajta.Volt mikor együtt örültem a szereplőkkel, volt, hogy mérges voltam Rájuk. Mindenféle érzelmet kiváltottak belőlem. Volt, hogy a takaró alatt olvastam, és akár éjfélig fennmaradtam, csakhogy tudjam, mi történt a szereplőkkel. Mindig hatalmas boldogsággal töltött el, ha új bejegyzést pillantottam meg, lehetett az fejezet vagy bármi más. Mikor megláttam az(azt hiszem) utolsó előtti részben, hogy már csak egy fejezete lesz a blognak, egy világ dőlt össze bennem. Miután elolvastam az utolsó részt, egy fejezet záródott be a lelkemben.Elkezdtem újra olvasni az egészet, mert egyszerűen nem tudom megunni. És nem túlzás, ha azt mondom ez a legjobb fanfiction amit valaha olvastam. Erre mindig emlékezni fogok. És annyit szeretnék még mondani, hogy te adtál ihletet arra, hogy elkezdjek írni. Miattad nyitottam az első blogomat. Remélem, hogy egyszer olyan jó író fog válni belőlem, mint Te. És büszkén vállalom, hogy ennek a blognak a RAJONGÓJA VAGYOK!
    Szeretettel: Dóri
    u.i.: Nagyon várom a Live While We're Young-ot!:)

    VálaszTörlés
  42. Szia Adri!:) Nagyon sajnálom, hogy abbahagytad ezt a blogot! :(
    Nekem az unokatesóm mesélt arról, hogy van egy 1D-s blog, amit olvas és imád! ;) úgyhogy úgy döntöttem én is rendszeres olvasód leszek! Az elején nem igazán tetszett (mert mellette olvastam egy másik blogot is, és abba jobban beletudtam képzelni magam) , de a végére szinte függővé váltam!:) Szombat esténkét nyolc körül első dolgom volt megnézni, írtál-e valami újat!
    Köszönöm! :') <3
    -Egy nagyon nagy rajongód:)

    ui.: Várom az új blogod! Pusszantás! :)

    VálaszTörlés
  43. Van számodra egy meglepetésem :)) http://onedirectionfanfic-tion-lovestory.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  44. Nézz be a blogomba, mert vár rád egy díj!
    A blog címe: http://1dstoryslove.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  45. Nagyon jó lett, ezt nem fejtem ki most hosszabban, mert egyszer már kommenteltem, és hát.. érted. :) azt szeretnmém megkérdezni, higy a 3 hét múlva alatt holnapot(18.át) érted, vagy majd csak a jövő hetet? / hogy mikor nyitod meg Live While We're Young!-ot :)

    VálaszTörlés
  46. szia.Rengeteg 1Ds blogot olvastam... De mind közül a Tied tetszett a legjobban.Nagyon tetszett, hogy egyes részekbe szomorú és vidám dolgok is voltak..Sok részen elsirtam magam viszont soknál rettentően örültem.Egyszerüen fantasztikus blogot csináltál és ehez gratulálok!.Nagyon elszomorodtam, hogy a végére értem de én is azt gondolom, simán kiathatnád könyvben mert van hozzá tehetséged.:)Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem/velünk...Mégegyszer gratulálok és nagyon ügyes vagy.!:)

    VálaszTörlés
  47. Sziaa:) tegnapelött találtam rá a blogodra, és most fejeztem be a 100. részt..imádtam! Nagyon nagyon jól irsz, annyira bele lehetett élni magamat:) és a vége*_* fanatasztikus (egyszer igy irtad hogy fantasztikus:D) volt. Nagyon sajnálom hogy vége lett de egyszer mindennek vége lesz nem igaz?:) a másik blogodat is olvasni fogom, aztán csak ügyes legyél az irásban továbbra is:) Szilvi xx

    VálaszTörlés
  48. Szia:))
    Én kb. 3 napja kezdtem el olvasni a blogod .Fantasztikus...erre nem tudok mást mondani ejjel-nappal olvastam alig aludtam,de nem bántam meg!!Sírtam nevettem.boldog volt a fejem,ahogy Lisanak .Annyira tetszett a történet,eés úgy zárta le ahogy kellett!!Imádom*-*fantasztikusan írsz!Ígérd meg hog nem hagyod abba!!Akartam az előző reszekhez is kommenteli de nem tudom hogy láttad volna őket:/ Bár most sem vagyok benne hogy ezt meg elolvasom,mert láttam hogy már vagy 2 hónapja befejezted...Így meg utólag mondom,bár nem csináltam de minden részhez +1 elismerő komit vegyél hozzá:)) és mindegyikhez egy tetsziket is.

    Én ehhez vág gratulálni tudok:)*-*. Egyik is a kövi blogodra<3<3<3<3<3
    Még 1x gratulálok!:Anna*-*
    U.i.:Remélem láttad és elolvastad a komimat :))

    VálaszTörlés
  49. *csak gratulálni :))
    Anna*-*

    VálaszTörlés
  50. Tökéletes befejezés!. És te tényleg írásra születtél egy olyan mesés világba repítesz/tettél el minket ami felülmúlhatatlan! :) <3 <3 <3 Köszönöm/jük! :) <3

    VálaszTörlés
  51. Imádlak! Nem tudok mást mondanli. Annyira jól írsz hogy egyből beleszerettem a történetedbe.<3 *-*

    VálaszTörlés
  52. hát figyelj fogalmazásba nem vagyok jó de ez kurva jó :D annyira örülök hogy megírtad ezt a blogot.. megmondom őszintén nem egyszer olvastam már végig. a telómon könyvjelző is egyébként xD és hogy csatlakozzak a többiekhez én is sírtam szinte beleéltem magam.. még egyszer nagyon imádom ezt a blogot.. ebből könyvet kéne csinálni komolyan :') és örülnék még egy ilyen blognak.. puszi :*

    VálaszTörlés
  53. *annyira elképesztő vagy egy olyan részt nem tudnék .mondani ami uncsi vagy csak szimplán nem lett volna jó
    nagyon ÜGYES vagy,és tehetséges!!!
    :-*

    VálaszTörlés
  54. Lehet kicsit késve de most találtam rá a blogodra és pontosan 4 nap alatt elolvastam.Annyira nagyon tetszett de tényleg!*-*Gratulálok, nagyon ügyes vagy^^

    VálaszTörlés
  55. Lehet hihetetlennek tűnik de tényleg tegnap este kezdtem el olvasni és most fejeztem be..Nagyon de nagyom tetszett és most kezdem a másik blogod is.:) Az utolsó részeket végig sírtam sőt már bőgtem főleg a végén.Nagyon tetszett <33

    VálaszTörlés
  56. Ennek a résznek a végét végigbőgtem,és utána csak röhögtem magamon,hogy ilyen jó író vagy,és megsiratod az embereket.Ne hagyd abba az írást! Soha! Nagyon tehetséges vagy! És mivel nagyon jó történet,elolvasom még egyszer. Nagyon tetszett,nagyon beleéltem magam.Gratulálok!!

    VálaszTörlés
  57. A 100 részt majdnem egyben olvastam el , de a 97 fejezetnél nem bírtam, hajnali. háromnegyed 7-kor bealudtam. Nem azért mert unalmas volt, hanem mert annyira jó hogy egész éjjel olvastam sokat bőgtem nevettem rajta... A befejezés fantasztikusra sikeredett. A legtöbb ilyen blognál az szokott lenni hogy valahol a közepén megutálom a főszereplőt mert egy hosztis liba lesz belőle. Nem mondom hogy itt nem "hisztizett sokat Lisa, csak itt az a különbség hogy teljesen értuető okokat adtál nem csak olyan "jaj nem merek hozzászóni az imádott pasihoz, ezért inkább bőgők" . A srácok karakterét imádtam Ariana fantasztikus volt, és mit ne mondjak Brooks volt az egyik kedvencem:-) Összességében, remélem sok ilyen minőségű történetet olvashatok még tőled. Ja és utálom hogy vége lett:-( Annyira a szívemhez nőtt, de meg kell hagyni méltó befejezést adtál neki:-):-):-)

    VálaszTörlés